2777
2789
عنوان

تا حالا شده غذایی رو برای اولین بار بپزین و ...؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 41 پست
چه جالب درست نکردم تا حالا 👌

قلقلیش میکنم با پیاز سرخ میکنم بعد بقیه موادقیمه رومیریزم رواینا  خیلی خوب میشه

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سالاد خسرو شاهی نشنیده بودم چطوریه عزیزم؟

مرغ پخته شده ریش ریش میکنم

قارچ رو خرد و تفت میدم بعد قارچ مرغ گردوی خرد شده و پیاز داغ خلالی رو باهم مخلوط بهش ماست میزنم و سیر رنده شده

مزه سیر باید بیاد تو دهن

و ماست خامه ای باشه که بی نهایت خوشمزه تر میشه

موقع سرو هم چیپس خلالی میریزم روش

اگه حتی یه روز قبل خوردن اماده بشه جامیوفته و خوشمزه تر میشه

پاستا آلفردو جوجه چینی استیک مرغ با سس قارچ رشته پلو ته انداز مرغ موساکا چیکن استراناگوف پیتز ...

من در هفته باور میکنی دوتا غذای جدید میپزم اما خب ببین شاید دیگه تا ماه بعد هم تکرار نشه متوجه منظورم میشی گلم مثل ماکارونی و کتلت نیستن برام 😁

پاستا آلفردو جوجه چینی استیک مرغ با سس قارچ رشته پلو ته انداز مرغ موساکا چیکن استراناگوف پیتز ...

منم اینطوریم ولی شوهرمن برعکس منه همش سنتی .چیکن استراگانف درست کردم براش. با پاستا  میگفت اینا ک عصرونس برنج درست میکردی  

واس همین مجبورم بخاطرش هرروز برنج بپزم 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
منم اینطوریم ولی شوهرمن برعکس منه همش سنتی .چیکن استراگانف درست کردم براش. با پاستا  میگفت اینا ...

من مثلا هفته ای ی بار برنج میزارم‌ شوهرم شب میاد میگه باز برنج       مخالف برنج شدید

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
قلقلی میکنی یا همینجوری میریزی توش

نه عزیزم قلقلی با پیاز سرخ میکنم بعد لپه و گوجه رنده شده ویه قاشق رب ک تفت دادم میریزم روگوشتا و یه لیوان اب جوش. خیلی خوب میشه

همیشه فک میکردم باگوشت چرخ کرده نمیشه قیمه پخت امتحان کردم خیلی خوب شد

من مثلا هفته ای ی بار برنج میزارم‌ شوهرم شب میاد میگه باز برنج        مخالف ...

این ک خیلی خوبه .این مادرش عادتش داده .یک شکموییه شوهرم باید غذا خوشمزه باشه تابخوره وگرنه نمیخوره.چون دستپخت مامانشم خیلی خوبه واس همین   

این ک خیلی خوبه .این مادرش عادتش داده .یک شکموییه شوهرم باید غذا خوشمزه باشه تابخوره وگرنه نمیخوره.چ ...

مادرشوهر منم همین. ولی شوهر من همش میگه تناسب اندام . دلش نمی‌خواهد شکم بیاره‌ . میگه برنج شکم میاره .

آنقدر مجرد بوده به مامانش غر می‌زده که برنج نزار....همیشه بحث داشتن

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

@دختربارونی66  ‍ 

مادرشوهر منم همین. ولی شوهر من همش میگه تناسب اندام . دلش نمی‌خواهد شکم بیاره‌ . میگه برنج شکم میاره ...

چ جالب

مادرشوهر منم همین. ولی شوهر من همش میگه تناسب اندام . دلش نمی‌خواهد شکم بیاره‌ . میگه برنج شکم میاره ...

دستور پختتو گرفتم درست کنم یبار ببینم چطورمیشه  

@دختربارونی66    ‍

من چن بار غذاهای اختراع خودم و درست کردم زن داداشم ازم دستور پخت شو پرسیده گفتم والا یادم نیست اصلا چطوری درستش کردم 😁 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟