2777
2789
عنوان

نمیتونم با مرگ پدرم کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 4396 بازدید | 77 پست
کاش بابای من جای بابای تو رفته بود😢 خدا خوب ها رو زود گلچین میکنه😑💖

چقدر شبیه منی.‌‌. اره واقعا... من بابام تو این وضع میره مسجد نماز فرادی میخونه اصلا هم به حرفم گوش نمیده.. کاش اون میمرد تا اینکه معلوم نیس باعث بیماری چن نفر شه، ناقله بی علائم

نگو دوستم مثل شمابود پدرش فوت شد چشمانش شد ابر بهاری نگو عزیزم دم اذانه

بابای دوسته شما با بابای من خیلی فرق میکنه😕

هرچی استرس و ناراحتی و بدبختی دارم از بابامه

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به من لعنت به شوهرم به خدا اگه گواهینامه داشتم خودم میرفتم اما نشد دستم به هیچ جا بند نبود چطور ...

اشکال نداره عزیزم😔دیگه تموم شده.‌‌. به این فکر کن پدرت چی میخواسته ازت♥️

عاقبت بخیر نمیشم؟؟من هرچی بدبختی دارم میکشم از دست بابامه..اول بخیر نشدم..با مرگ بابام ایشالا عاقبتم ...

نگو والا دلم یجوری شد توبه کن دوستم 

اینم یه جور امتحانه خدا داره امتحانت میکنه حالا هرکیو به یه وسیله ای یگی بیماری یکی مرگ عزیز و.....

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
لعنت به من لعنت به شوهرم به خدا اگه گواهینامه داشتم خودم میرفتم اما نشد دستم به هیچ جا بند نبود چطور ...

منم گریه دارم میکنم باهات خیلی سخته خداصبرت بده دورکعت نماز باهاش بخون بگو نتونستم بیام انگار بهش الهام شده بود بنده خدا. نماز بخون برای حضرت علی شب بگو یاامیرالمومنین دعاس کن بابامو بالاسرش باش . ان شالله خدا باامام حسین محشورشون کنه ببخشه و بیامرزتشون 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
اشکال نداره عزیزم😔دیگه تموم شده.‌‌. به این فکر کن پدرت چی میخواسته ازت♥️

میخواست ببینتم آخه ته تغاریش بودم هر وقت میرفتم دیدنش میگفت تو فقط درد منا میفهمی از خودم بدم میاد که کنارش نبودم. کاش لااقل به خوابم بیاد . دنیا برام مبهم شده

💙گروه آبی💙      💚سبزشدم💚                                                                                         وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰            ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦‍♀️...۷۲/۱🤷‍♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲
چقدر شبیه منی.‌‌. اره واقعا... من بابام تو این وضع میره مسجد نماز فرادی میخونه اصلا هم به حرفم گوش ن ...

واااااای بابات نماز میخونه؟؟😑 بابای من اگه نماز میخوند که الان وضع ما این نبوووود😄 بدتر از بابای من روی کره ی زمین نیست..حالا شما باور نکنید!🙂

نگو والا دلم یجوری شد توبه کن دوستم  اینم یه جور امتحانه خدا داره امتحانت میکنه حالا هرکیو به ...

جَوونیم سوخت🤕 دو روز توی دنیا زنده ام و باید توی بدبختی دست و پا بزنم بخاطر بابام😑

جَوونیم سوخت🤕 دو روز توی دنیا زنده ام و باید توی بدبختی دست و پا بزنم بخاطر بابام😑

مطمئن باش خدا برات جبران میکنه اگه این دنیا نشد اون دنیا حتما 

الهی که همه عاقبت بخیر بشیم

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج