پدرم ۱۷ فروردین فوت شد خیلی برام سخت بود چون دو ماه بود به خاطر این ویروس لعنتی دیدنش نرفتم راهمم دور بود ولی هر بار زنگ میزد میگفت بابا بیا من حالم خوب نیست. تا پریروز خونه مامانم بودم الان برگشتم تنهام با یه بچه یک ساله هر طرف نگاه میکنم بغضم میتکه و یاد خاطرات میافتم. همش یه گوشه دارم گریه میکنم دلم برای شوهر و بچم میسوزه. از خونم بیزارم. بابامو میخوام 😔😔😔😔
💙گروه آبی💙💚سبزشدم💚 وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰ ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦♀️...۷۲/۱🤷♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲
کاش بابای من جای بابای تو رفته بود😢 خدا خوب ها رو زود گلچین میکنه😑💖
چقدر شبیه منی.. اره واقعا... من بابام تو این وضع میره مسجد نماز فرادی میخونه اصلا هم به حرفم گوش نمیده.. کاش اون میمرد تا اینکه معلوم نیس باعث بیماری چن نفر شه، ناقله بی علائم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اشکال نداره عزیزم😔دیگه تموم شده.. به این فکر کن پدرت چی میخواسته ازت♥️
میخواست ببینتم آخه ته تغاریش بودم هر وقت میرفتم دیدنش میگفت تو فقط درد منا میفهمی از خودم بدم میاد که کنارش نبودم. کاش لااقل به خوابم بیاد . دنیا برام مبهم شده
💙گروه آبی💙💚سبزشدم💚 وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰ ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦♀️...۷۲/۱🤷♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲