2777
2789
عنوان

نمیتونم با مرگ پدرم کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 4396 بازدید | 77 پست

خدا رحمتشون کنه و به شما هم صبر بده.

اندوه از دست دادن عزیزان فقط با مرور زمان تسکین پیدا می‌کنه، به مدت بگذره بهتر میشی، خیلی سخته 😔

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تسلیت میگم

روحشون شاد

قابل درک هست و غمه بزرگیه. 

هر وقت یادت میافته براش قرآن و نماز بخون تا به دستش برسه و تسلای خاطرت باشه.

زندگی در جریانه و برای کسی صبر نمیکنه و حتما پدرتون جاشون خوب هست و آروم و با بیقراریتون دلش رو نگران نکنید و فقط پالس مثبت بفرستین خیلی سخت هست اما تنها کاریه که میشه انجام داد و آسیبی به شما نمیزنه. 

مراقب باشید تا فرزندتون خیلی آسیب نبینه چون درک درستی از مرگ نداره و امکانش هست خیلی عذر میخوام اما از پدربزرگش متنفر بشه که حال مادرش رو خراب کرده. 

روحش شاد.مجاش توی بهشته.واقعا سخت و دردناکه.میگفت بیا حالم خوب نیست و شما در مقابل رفتن مقاومت میکرد ...

نه دست من لعنتی نبود جایی که هستیم کرونا زیاده همسرم میدونست مریضه نمیبردم میگفت میترسم ناقل باشیم الان حسرت میخورم. کاش...

💙گروه آبی💙      💚سبزشدم💚                                                                                         وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰            ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦‍♀️...۷۲/۱🤷‍♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲
کاش بابای من جای بابای تو رفته بود😢 خدا خوب ها رو زود گلچین میکنه😑💖

هیچ وقت مرگ کسیو نخاه خصوصا پدرومادر عاقبت بخیر نمیشی براش دعا کن 

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم اگه پدر شما خوب میشد و شما مریض میشدی و یه چیزیت میشد، اونوقت پدر حالشون بد میشد.. صدقه بده براشون🌹 متاسفم و افسوس مرگ همه ما رو تک تک از هم جدا میکنه و ازین به بعد زندگان ما میرن....اما رفتگان این دنیا رو بدست ما میسپارن...شاید پدر میخواستن وصیتی کنن.....

اصلا حالم خوب نیست هیشکس و هیچ چیز نمیخوام. عذاب وجدان ندیدنش داره منو میکشه. دخترمم یه مدت همش تو ج ...

عزیزم من دقیقا درکت میکنم برو روانشناس باهات حرف بزنه اروم بشی منم عذاب وجدان دارم موقع فوت پدرم نبودم انقدر حرص خوردم دوسال من مریض بودم تا جاییکه دیگه مشکللت زندگی سرمو گرم کرد خخ . خیلی سخت دردیه بخدا بد دردیه نماز بخون براش قران بخون براش . الانم متاسفانه نمیتونی بری سرخاکش عذابت بیشتره اونجا میشد میرفتی اروم میشدی . کاش میرفتی پیش پدرت کاشـ................................... 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
تو دعا کن من از دستش بدم...دیگه دنیااااا مال منههههه🤩🤩🤩

نگو دوستم مثل شمابود پدرش فوت شد چشمانش شد ابر بهاری نگو عزیزم دم اذانه

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
هیچ وقت مرگ کسیو نخاه خصوصا پدرومادر عاقبت بخیر نمیشی براش دعا کن 

عاقبت بخیر نمیشم؟؟من هرچی بدبختی دارم میکشم از دست بابامه..اول بخیر نشدم..با مرگ بابام ایشالا عاقبتم بخیر میشه😑😑

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  
عزیزم اگه پدر شما خوب میشد و شما مریض میشدی و یه چیزیت میشد، اونوقت پدر حالشون بد میشد.. صدقه بده بر ...

لعنت به من لعنت به شوهرم به خدا اگه گواهینامه داشتم خودم میرفتم اما نشد دستم به هیچ جا بند نبود چطور کنار بیام با دلم

💙گروه آبی💙      💚سبزشدم💚                                                                                         وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰            ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦‍♀️...۷۲/۱🤷‍♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲