2777
2789
عنوان

نمیتونم با مرگ پدرم کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 4396 بازدید | 77 پست
خوشبحال شما که داستان زندگیتون اینقدر خوب گذشت

چیش خوب بود مگه با مرگ بابا زندگی ادامه پیدا میکنه. دلم اونقدر پره که گریه و قرآن آروم نمیشم حتی درد و دل با خواهر و مادرم آرومم نمیکنه. بابامو میخوام باورتون میشه من از بچگیم فقط بابام یادم میاد چون همه لحظه هام پیش اون بود کی باورش میشه آدم به بچه خودش و شوهرش حسودی کنه

💙گروه آبی💙      💚سبزشدم💚                                                                                         وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰            ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦‍♀️...۷۲/۱🤷‍♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲
واااااای بابات نماز میخونه؟؟😑 بابای من اگه نماز میخوند که الان وضع ما این نبوووود😄 بدتر از بابای م ...

چرا هست بابای من😂😂😂😂شما تو هر زمینه ی بدی که بخای بابای من اوله😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات هم کرونا داشت؟

نه 

💙گروه آبی💙      💚سبزشدم💚                                                                                         وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰            ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦‍♀️...۷۲/۱🤷‍♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲
واااااای بابات نماز میخونه؟؟😑 بابای من اگه نماز میخوند که الان وضع ما این نبوووود😄 بدتر از بابای م ...

عزیزم بدون ماسک میره مسجد با یه عده... نمازش نماز نیس... اصن نمازاشم نماز نبودن :) نمیدونی از دستش چیا کشیدم. الانم که دانشگاه میرم نصف انگیزه م اینه که جوری از ایران گم و گور بشم که دیگه نشه ردمو گرفت تا اونو دیگه نبینم‌‌. همین برام کافیه... بقیه با نبودم کنار میان

شدم یه مرده ی متحرک 

عزیزم بدون ماسک میره مسجد با یه عده... نمازش نماز نیس... اصن نمازاشم نماز نبودن :) نمیدونی از دستش چ ...

خوشبحالت تو میتونی از دستش فرار کنی..منه بدبخت هیچ راهی ندارم😂✋🏾

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  
چیش خوب بود مگه با مرگ بابا زندگی ادامه پیدا میکنه. دلم اونقدر پره که گریه و قرآن آروم نمیشم حتی درد ...

😔😔😔😔

ولی عزیزجان اینطور فکر کن هیچوقت بین تو و بابات بدی نبوده.‌‌. تنها یه بار ازش غفلت کردی.. و ایشون اینو میدونه که شما دختر خوبی بودی براش

خداوند رحمتشون کنه  هممون باید بریم ماهم رفتنی هستیم  فقط دعا کن براشون آیه الکرسی بخون قران ختم کن اگه پدرتون رو دوس داری واین تنها کاریه ک ازدستت برمیاد واون بنده خداهم راضی میشه 

تو میبازی😐😄شایدم خیلی شبیه باشن..نمیدونم😂

به خاطر خنده های شما تو تاپیک غم پستمو پاک کردم فکر کردم تاپیک اشتباه پست گذاشتم لطفا رعایت کنید 😏😏

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍