2777
2789

اگه به خاطر خواهرشوهرتون ۱۶ سال تمام چالشهای زیادی توزندگی داشته باشین اگه خواهرشوهرتون بدترین کارها ودشمنیها باهاتون کرده باشه اگه شوهرتون به خاطرخواهرش توحاملگی به بدترین شکل ممکن دست روتون بلندکرده باشه که ازحال برین بعدخودش ترسیده باشه که زنش مرده باشه اگه به خاطرخواهرش ۵ ماه تمام زن وزندگی وبچشو ول کرده باشه رفته باشه پیش خواهرش بعد برگرده بگه باهاش دعوام شده 

پیش شما وانمود کنه که دیگه باهاش کاری نداره حته فوحششم بده ولی بعد مدتها دستش رو بشه که همش دروغ بوده هم پیش خواهرش میرفته هم مواظبش بوده 

بعدازاین دروغ وفریبکاری با چنین شوهری چکارمیکردین بازم توزندگی میموندین یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبرمرگم الان با دوتا بچه چکارکنم

من جای شما نیستم و نمیدونمم شرایطت چیه. ولی اگه خودم باشم با مردی که شما توصیفش کردی، اصلا کارم به بچه داشتن اونم دو تا نمیرسه و هزارتا بچه هم داشته باشم جدا میشم. 

ولی شما خودت بهتر میدونی ؛ هر کسی خودش بهتر میدونه چیکار کنه. ما از زندگی شما خبر نداریم.

خواهرش، شوهر داره؟

چطور رفته پیش خواهرش یه مدت زندگی کرده؟

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

ما دو سه سال این ماجراها رو داشتیم و تنها زمانی درست شد که شوهرم متوجه شد خواهرش داره ازش، سواستفاده میکنه و بی احترامی ها رو باور کرد، تا شوهرت درک نکنه شما نمیتونی رفت و آمدش رو تغییر بدی 

من شما ور تشویق به طلاق نمیکنم اصلا، ولی همون ماجرای خواهر شوهر خودم ادامه دار میشد صددرصد طلاق میگرفتم 

اگر میتونی زندگی ت رو بساز و این خواهرشوهر رو از زندگی ت بیرون کن 

صادقانه بگم من جا تو بودم صدباره طلاق گرفته بودم شاید این هارو میگذشتم ولی اینک روت دست بلند کرده با ...

من اگه جای اسی بودم الان هزار بار جدا شده بودم. 

ولی نمیشه شخصیت آدما رو عوض کرد.

از نظر من این زندگی اون زمان که دست بلند کرد باید تموم میشد الان خیلی دیره و حداقل الان دست بلند نمیکنه پس وقتی اون موقع موندم الانم میمونم 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...