پدرم ۱۷ فروردین فوت شد خیلی برام سخت بود چون دو ماه بود به خاطر این ویروس لعنتی دیدنش نرفتم راهمم دور بود ولی هر بار زنگ میزد میگفت بابا بیا من حالم خوب نیست. تا پریروز خونه مامانم بودم الان برگشتم تنهام با یه بچه یک ساله هر طرف نگاه میکنم بغضم میتکه و یاد خاطرات میافتم. همش یه گوشه دارم گریه میکنم دلم برای شوهر و بچم میسوزه. از خونم بیزارم. بابامو میخوام 😔😔😔😔
💙گروه آبی💙💚سبزشدم💚 وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰ ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦♀️...۷۲/۱🤷♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲
اصلا حالم خوب نیست هیشکس و هیچ چیز نمیخوام. عذاب وجدان ندیدنش داره منو میکشه. دخترمم یه مدت همش تو جمع بود الان از تنهایی بهونه میگیره ولی همش با گریه های من مواجه میشه. خستم کاش عمر من مال اون بود
💙گروه آبی💙💚سبزشدم💚 وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰ ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦♀️...۷۲/۱🤷♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲