2777
2789

من اصلا کینه ای نیستم اما یه سری رفتار و اخلاق دیدم که اصلا از ذهنم خارج نمیشه و هروقت تنهام بهشون فکر میکنم

مادرشوهرم خیلی رک هست به قول خودش و خیلی زبون تند و تیزی داره و به قول خودشم خیلی کینه ای هست

اما جوری ک من شناختمش خیلی آدم مهربونی هست و هر رفتار بدی که تا الان با من داشته به خاطر حرفای دور و بری هاش هست نمیدونم چیکار کنم یادم بره بدی هاش رو دوست ندارم همسرم ب خاطر رفتار غلط مادرش ناراحت کنم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه منم یادم میمونه ی مدت طولانی

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

من نگه میدارم، برای خودش جبران میکنم

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
ن اصلا..و بدبختی اینه که حافظه ی عجیبی دارم ک هیچ چیز یادم نمیره متاسفانه

منم یادم نمیره اما همه سعی امو میکنم بهش فک نکنم

چون فک میکنم خیلی ناراحت میشم که هیچ عکس العملی به رفتارشون نشون ندادم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
تلافی میکنی شما هم؟

بستگی داره، ولی برام جدیدا پیش اومد زورم نرسید تلافی کنم یا چیزی بگم سپردم به خدا خودش قضاوت کنه..

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
رفتار بدشو تلافی میکنی؟

آره

مثلا مادرشوهر من میاد خونمون، از جاش تکون نمیخوره ، ۶ ساعت یه جا میشینه. من با بچه همه کارامو میکنم

منم وقتی روضه یا مهمون داره، کمک نمیکنم و نمیرم

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

نمیدونم اینکارم کینه ای بودنمه یا نه.

منم کسی بدی میکنه ناراحت میشم یاتصمیم میگیرم باهاش حرف نزنم قطع رابطه کنم اما وقتی میبینم دلم نمیاد کاری بخواد میکنم براش.

اما همش تو خودم تو جدل هستم فراموش نمیکنم و خودم همیشه یادمه کاراشون

خب مثلاباشوهرم بحثم شه اره زودمیبخشم میخندم وآشتی  کسی بیخودقضاوتم کنه میبخشم ولی اون ادم سابق ...

منم اصلا چیزی از همسرم به دل نمیگیرم