2777
2789
عنوان

شما کسی یهتون بدی کنه رو زود میبخشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 22 پست

من یکی بهم بدی کنه بمیره هم نمی بخشمش

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏

منم اصلا کینه ای نیستم، اگه کسی بهم  بدی کرده باشه زود میبخشمش، وقتی کینه به دل بگیری همش ب اون موضوع فکر میکنی و حرص میخوری .بخاطر همین هیچوقت کدورت رو تو دلتون جا ندید

خدا جونم ، خودت هوای داداشامو داشته باش اخه اونا دنیامن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم اینکارم کینه ای بودنمه یا نه. منم کسی بدی میکنه ناراحت میشم یاتصمیم میگیرم باهاش حرف نزنم ق ...

منم 

همش خودم ناراحتم

ب مامانم ک گفتم میگه تو با رفتار ت یاد بده که خوبی کنن

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
منم اصلا کینه ای نیستم، اگه کسی بهم  بدی کرده باشه زود میبخشمش، وقتی کینه به دل بگیری همش ...

موافقم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
آره مثلا مادرشوهر من میاد خونمون، از جاش تکون نمیخوره ، ۶ ساعت یه جا میشینه. من با بچه همه کارامو م ...

اینم کینه ای بودنه؟

من دختر خونه هم بودم میدیدم کسی کمک مامانم نمیکنه میاد خونمون

میرفتم خونشون کمک نمیکردم

بستگی داره، ولی برام جدیدا پیش اومد زورم نرسید تلافی کنم یا چیزی بگم سپردم به خدا خودش قضاوت کنه..

من سمت خونواده شوهرم جواب نمیدم شوهرم میگه بسپارش ب من

ولی سمت خونواده خودم اگه کسی بدی کنه و دوستش داشته باشم به روش میارم

جبران نه ها میگم مثلا فلانی اون روز این حرف زدی من ناراحت شدم

منم  همش خودم ناراحتم ب مامانم ک گفتم میگه تو با رفتار ت یاد بده که خوبی کنن

فایده نداره ذات طرفت خراب باشه هر کاری کنی چون خودش بده و دو رو توروهم اونطور میبینه.

بارها شده به طرف راستش گفتم روراست بودم بعد شنیدم که گفته دروع میگی مخفی کاری ولی خدایش اصلا اینطور نبودم