2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین دورهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 150 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم ۴ ماهمه فقط ب حساب خودم ۱۵ هفته و ۴ روزم ولی رفتم سونو ۱۴ هفته و ۵ روزم حالا سنو درسته یا روزای پریود؟؟؟

۱۲ بهمن بی بی چکم مثبت شد😍😍💓خدایا مرسی برای سلامتی نی نی تو دلم💖 ی صلوات بفرستین💞..خدایا ب شوهرم کمک کن😞❤❤
نی نی تون چیه گلم؟

پسررر

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
چی گڋاشتی جوجه رو.من توخوابم دیدم محمد گذاشتم ولی ابتین دوس دارم

ماهم میخایم بزاریم امیرحسین .اسم دخترت چیه

بعضیانمیخوان بفهمن،هرچقدرم توضیح بدی فقط خودتوخسته میکنی...  ولشون کن بزارتوافکارای غلط خودشون بمونن  
راسته میگن زن حامله خودش حس می‌کنه بچش پسره یا دختر شما حس میکنید بچتون چیه؟؟؟

من سر دخترم میگفتم دختره.سونو میگفت پسره.سر این یکی میگم دختره

منم و این صنمو عاشقی و باقی عمر....  
راسته میگن زن حامله خودش حس می‌کنه بچش پسره یا دختر شما حس میکنید بچتون چیه؟؟؟

من حسم میگه پسره...ولی همش نشونه های دخترو دارم😂...دیشبم عین منگلا تاس انداختم با خودم گفتم که اگه فرد بیاد دختره اگه زوج بیاد پسره...فرد اومد😂

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏
همش نگران میشم 10 روز پیش دکتر بودم سونو کرد همه چی خوب بود ولی باز نگرانم تا این تکونهای نینی شر ...

نگران نباش من جفتم قدامیه دوهفته نمیشه حسش میکنم نوزده هفتمه

خدایا کمکم کن تا به آرزوهام برسم 

امروز رفتم تو ۶ماه ویار شدید داشتم خالم خیلی بد بود الانم دارم ولی یکم بهترم .خیلی از ترشیجات خوشم میاد ولی وقتی میخورم حالم بد میشه نی نی م پسره 😍

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰
خوش بحالتون.بچه هاتون بزرگن.دومی رو میارین.مال من۸ماهشه😪

والا من یکی ۵ سالشه یکی یک سالو نیم الانم سه ماه باردار قشنگ اینده خودمو میبینم که چطور پوستم کندس

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀