2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین دورهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 150 پست
حالامن برعکسم همس دوست دارم شوهرم پیشم باشه .شوهرمم همش میره بیرون من عصبی میشم چن بارباهاش دعواکردم

من سر دخترم از بوی شوهرم حالم بد میشد

منم و این صنمو عاشقی و باقی عمر....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کن تازه رفتم تو چهار ماه تهوع شدید و زیاد داشتم استفراغ کم  الان هر چی میخورم یه ربع بعد برمیگ ...

عزیزم انشالا ب سلامتی نی نی تو بغل بگیری من تازه رفتم تو سه ماه اصلا حالت تهوع ندارم کمر درد دارم بعضی مواقع زیر شکمم درد می‌کنه و سردرد 

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان
بس ک کم طاقته هرچی چشم و ابرو اومدم نگو گفت اسمم انتخاب کرده گفتم بخوره تو ذوقت چی میگه نمیخوره

چی گڋاشتی جوجه رو.من توخوابم دیدم محمد گذاشتم ولی ابتین دوس دارم

[QUOTE=133217813]عزیزم انشالا ب سلامتی وصحیح و سالم نی نی رو بدنیا بیاری ان تی رفتی گفت نی نیت چیه؟؟[/QUOTممنونم عزیز انشاوئءالله همه مادرای بارداربسلامتی بچشون بدنیا بیارن مادر سالم بچه سالم😍😍😍

خدایا شکر بابت همه نعمت هات💖💙💙💙
گفت 60%دختره درست گفت

چند هفته بودی رفتی. آخه ب من گفته یازده هفته بیا برات ان تی بنویسم برو اون موقع معلوم میکنه؟؟

همش نگران میشم 10 روز پیش دکتر بودم سونو کرد همه چی خوب بود ولی باز نگرانم تا این تکونهای نینی شر ...

نگرانی نداره ک .وقتی همه چی خوبه استرست واسه چیه گلم

[QUOTE=133217813]عزیزم انشالا ب سلامتی وصحیح و سالم نی نی رو بدنیا بیاری ان تی رفتی گفت نی نیت چیه؟؟ ...

انشالا عزیزدلم

راسته میگن زن حامله خودش حس می‌کنه بچش پسره یا دختر شما حس میکنید بچتون چیه؟؟؟