2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین دورهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 150 پست
میشه حالت های ماه اول بارداریتو بگی عزیزم منظروم ویار و اینجور چیزاست

پدرم درومد از معده درد و حالت تهوع نسبت به همه خوراکیا حتی نون 😒تا اواخر ماه چهارم ادامه داشت اخلاقمم عین س...😁دائم ضعف شدید داشتم شوهرم کارای خونه رو میکرد و هنوزم ...حتی غذا

خدایا شکر بابت همه نعمت هات💖💙💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶ماهم تازه تموم شده ویار ندارم فقط از اول تا ۴ماهگی خیلی معده درد کشیدم ضعفم میکنم همش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

شما خط بارداری دارین؟ من سه ماهمه ولی دیشب فهمیدم یه خط عمودی رو شیکمم افتاده. بهش میگن خط بارداری. مامانم میگفت خیلی زووود بوده واسه این خط...با اینکه شیکمم هنوز تخته ...واسه شما از کی این خطه افتاد😕

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏
پدرم درومد از معده درد و حالت تهوع نسبت به همه خوراکیا حتی نون 😒تا اواخر ماه چهارم ادامه داشت اخلاق ...

عزیزم انشالا ب سلامتی وصحیح و سالم نی نی رو بدنیا بیاری ان تی رفتی گفت نی نیت چیه؟؟

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان
شما خط بارداری دارین؟ من سه ماهمه ولی دیشب فهمیدم یه خط عمودی رو شیکمم افتاده. بهش میگن خط بارداری. ...

من یه خط کمرنگه البته قبلا هم بود!

اما شکمم از همون اول سفت شد الانم جلو اومده تقریبا 15 هفته ام

۶ماهم تازه تموم شده ویار ندارم فقط از اول تا ۴ماهگی خیلی معده درد کشیدم ضعفم میکنم همش

نی نی تون چیه گلم؟

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان
پدرم درومد از معده درد و حالت تهوع نسبت به همه خوراکیا حتی نون 😒تا اواخر ماه چهارم ادامه داشت اخلاق ...

آرههههه دقیقا عین من😂 شوهرم کدبانویی شده واسه خودش😅

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏
شما خط بارداری دارین؟ من سه ماهمه ولی دیشب فهمیدم یه خط عمودی رو شیکمم افتاده. بهش میگن خط بارداری. ...

زودنیس برامنم همون موقع بود ولی کمرنگ الان انقدر شکمم زشت شده خطه پررنگه پررنگ شده دورنافمم یه دایره تیره😔

خدایا شکر بابت همه نعمت هات💖💙💙💙