2777
2789

دختره قیافه معمولی  روتومحلشون پسندیدن پسره  استاد دانشگاه بردش کانادا یه قاشقم جهاز نبرد اونجا لیسانسشم گرفت خونه دوبلکس زندگی میکنه دوتا بچه هم خدا بهش داد یه روز تو عمرش تنهایی یا بیپولی نکشیده کارم نمیکنه  من بدبخت بچه طلاق ساک بدست اواره شدم چهل یه ادم حسابی نرمال درمارو نزد مریضی هم دارم تنها توخونه شدم کلفت ظرفشور  

تو با این طرز فکرت، حتی اگه جای اون هم میرفتی؛ به قول خودت باز احساست نسبت به خودت یه کلفت ظرفشور بود. ظرف استاد دانشگاه رو میشستی و توی کانادا مریض بودی!!

امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مقایسه میکنید و کلمه خوشبحالش ومیگین 

خیلی بار منفی داره این کلمه. . 

حداقل بگین خوش بسعادتش یا بگو ان شاءالله خدا منم خوشبخت کنه. 

حسرت خوردن برای خوشبختی زندگی دیگران نتیجه ای نداره!.

راضی بودین اگه تو همون کانادا  آواره میشد خدای نکرده؟ 

شما چ میدونین داخل زندگیش چقدر سخته. 

چی میگذره بهش...

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
چرا مقایسه میکنید و کلمه خوشبحالش ومیگین خیلی بار منفی داره این کلمه. . حداقل بگین خوش بسعادتش یا بگ ...

من میگم دست بخیر بودم چرا همه رزقو روزی ها جمع شده برایه نفر نگرانشون نباش گند اهنی دارن از مشکلات ما چیزی بهشون نمیرسه 

من میگم دست بخیر بودم چرا همه رزقو روزی ها جمع شده برایه نفر نگرانشون نباش گند اهنی دارن از مشکلات م ...

مگه اس.راییلی اند؟

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
من میگم دست بخیر بودم چرا همه رزقو روزی ها جمع شده برایه نفر نگرانشون نباش گند اهنی دارن از مشکلات م ...

همیشه همه چی طبق معادلات ما پیش نمیره.

شاید سختی ک ب کسی داده شده 

برای اینه قراره چیز بهتری بهش داده بشه ولی لازمه ظرفیتش بالا بره. تا لایقش بشه. با شکر گذاری و صبوری. و عدم کفران نعمت.

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل هجران پسندم آنچه را جانان پسندد.

کلاسای منطق و فلسفهخیلیخوبه ادم بتونه بره. 

خدا لعنت کنه اسراییلیارو.آشغالای عوضی.امروز ی متنی خوندم از یکی از جاسوسای اسرائیلی که خدا نیست و نابودشون کنه

برنامه شون بی حجابی زنای ایرانه و معتقدن زنان بی حجاب سربازان ارزان اسرائیلی اند. 

خدا آمریکا و اسرائیل و محو و نابود کنه. الهی ب حق امیرالمؤمنین 

چرا مقایسه میکنید و کلمه خوشبحالش ومیگین خیلی بار منفی داره این کلمه. . حداقل بگین خوش بسعادتش یا بگ ...

خب داشته چرا نگیم خوشبحالش دیگه تا یکی از بدبختیاش میگه میتوپید بهش اه انگار ما طاقت نداریم خوشبختیه بقیه رو ببینیم خب خوشبگذرونه مام یک دهم خوشبختییه اونو داشته باشیم

خانما یه سوال اگر شما با پسری اشنا میشدین دوسال از خودتون کوچیکتر شغل دولتی خوب خونه ماشین خانواده ثروتمند و میگفت کل جهزیه با خودم ولی مهریه یه سکه میدم حاضر بودین ازدواج کنید؟ شما فقط ساک لباساتونو برمیداشتید پسر سابقه ازدواج هم نداره 37 دختر 39

حیوان مورد علاقم: اکسم