2777
2789
نرو درخونشون زشته دختر بگو شوهرت جوجه ای چیزی بخره کباب کن

من هرگز نمیرفتم . اونا که ضامن شکم من نیستن حتی اگه باردار باشم . شاید غذاشون برای خودشونم کم باشه و رودربایستی بمونن بهت بدن . زنگ بزن شوهرت بخره از بیرون بیاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرگز نمیرفتم . اونا که ضامن شکم من نیستن حتی اگه باردار باشم . شاید غذاشون برای خودشونم کم باشه و ...

منم هرگز مخصوصا همسایه های الان که آدم باهاشون سلامم نداره حتی نمیدونم اسمشون چیه

سرنوشت بد نوشت ...
حالا شاید بیچاره دوسیخ کباب کرده 

خب میتونه هر وقت باهاش رو برو بشه بهش بگه اون روز مواد غذاتون چی بود؟؟البته خودمم روم نمیشه هااا ولی کسی که باردار باشه فرق داره

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
منم هرگز مخصوصا همسایه های الان که آدم باهاشون سلامم نداره حتی نمیدونم اسمشون چیه

من اسمشونو میدونم😁دوتا زن داره از هر کدومم دوتا بچه.بچه های زن دومم بعضی وقتا میان اینجا.خودشون میانسالن.داماد دارن