براي همين از كباب زدن تو اپارتمان متنفرم. قديم باز همسايه ها باهم ارتباط داشتن ميفهميدن كي حاملست براش غذا ميبردن اما الان هيچكس از هيچكس خبر نداره هيچوقت به خودم اجازه نميدم همچين كاري كنم😞😞
نمی دونن.زیاد همو نمی بینیم .به خصوص تو این کرونا که الان دو ماهی نديدمشون
ای جانم عزیزم اگه الان روت نمیشه بری بگی فردا برو بپرس مواد غذای دیشبتون چی بوده
بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بدهگاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
نه بابا گذشت اون زمون الان خیلی کم پیدا میشه اینجوری
آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃
نه گلم چرا زشت باشه فوقش تو هم فردا یکم سوپ یا یه بشقاب کوچیک شیرینی ببر براش به عنوان تشکر
بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بدهگاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
عزیزم رو نمیخواد که بگو میخوام درست کنم غذاهامون تکراری شده یه غذا جدید میخوام درست کنم