mpaeif مدیر عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 932 عنوان چرا گال زیاد شده دلیلش چیه | مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 37 پست هم اینجا دیدم خودمم گرفتم هم مادر و اجیمداغونم رفتم داروخونه پماد دوتا داد و یه قرص گفت خوب نشد برو دکتر پوست گال هستاینقدر میخارونمم زخم شدن دستام1 امروز | 01:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_مگارا_ عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 250 نه خطری نداره درمان نشه خارش زیاد و باعث عفونت میشهنمیدونم یخدا تازه میشنوم از ربات گفت گال هست دکتر ... وای.من زدم تو نت گفت بخاطر تماس یا نزدیکی به رخت خواب و لباس الوده و این داستانا یبار سرچ کنید دلیل ابتلا به بیماری گال
mpaeif مدیر استارتر عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 932 باید برید دکتر درمان دسته جمعی بشین ارهپرنده هامو. میترسم دست نمیزنم ربات گفت نمیگیرن اما هواست یاشه تا خوب نشدی دست بهشون نزنهم فنج دارم هم مرغ عشقاولش گفتم اونا کنه دارن دیدم نه
mpaeif مدیر استارتر عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 932 وای.من زدم تو نت گفت بخاطر تماس یا نزدیکی به رخت خواب و لباس الوده و این داستانا یبار سرچ کنید دلیل ... به گوگل اعتماد نکنیدچیزی نیست میریم خوب میشه دکتر
_مگارا_ عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 250 به گوگل اعتماد نکنیدچیزی نیست میریم خوب میشه دکتر چطور مگهایشالا
wolke عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 4917 ارهپرنده هامو. میترسم دست نمیزنم ربات گفت نمیگیرن اما هواست یاشه تا خوب نشدی دست بهشون نزنهم فنج دار ... به خاطر کنه نیست کهمایت گال میده
mpaeif مدیر استارتر عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 932 به خاطر کنه نیست کهمایت گال میده اره اول فکر کردم که من کثیف نیستم پرنده هام بگم اره کنه دارن
wolke عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 4917 اره اول فکر کردم که من کثیف نیستم پرنده هام بگم اره کنه دارن ببین این بیماری به خاطر کثیفی نیست مثل شپش سرکنه هم در ایجادش نقش نداشتهاز کسی که گال داشته با تماس پوستی به راحتی گرفتینهمه اعضای خانوادتون حتی اگه علامت نداشته باشن باید درمان بشن درمانشم پماد و اگه نیاز باشه قرص
mpaeif مدیر استارتر عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 932 ببین این بیماری به خاطر کثیفی نیست مثل شپش سرکنه هم در ایجادش نقش نداشتهاز کسی که گال داشته با تماس ... درسته