2777
2789

یه مدت یه پیشرفت عالی تو زندگی و کار و ظاهرم داشتم وزنم درست شده بود لباسای خوب میخریدم

اون مدت نزدیک ۲۰ روز بخاطر دوره های اپدیت ناخنم خونه خالم یه زن بسیاااار حسوود و کثیف ک 

همش تو جادو خونه هاست موندم 

از وقتی ک از خونش برگشتم زندگیم داغونه کلی لاغر کردم چهرم شکسته توان بلند شدن از رخت خواب ندارم دستم به کار نمیره افسرده ام حالم داغونه حتی نمیتونم یه صورتم رو بشورم درضمن چند روز بعد اینکه اومدم خونمون به مریضی وحشتناک معده هم گرفتم ‌ک با چند بار دکتر رفتن هم خوب نمیشد و انقدر بالا اوردم مردم و زنده شدم 

همش میگم نکنه این زنیکه چشم زخم بهم زده باشه خیلی هم دشمنی باهام داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه تحت تاثیر اصرات منفی دعا جادوش قرار گرفته باشی .چشم زخمم ممکنه . صدقه بده بنظرم یه مرغ زنده ثربونی کن بده یه یه فقیر .من هروقت اینکارو میکنم مشکلمحلمیشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

چشم زخم یک چیز واقعیه

برای رهایی ازش حرز امام جواد همیشه همراهت باشه

پنجاه ایه از قرآن بخوان اگه تونستی هرروز 

چهار قل به ترتیب کافرون توحید فلق ناس 

مخصوصا فلق و ناس 

وان یکاد عالیه ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم  

سوره ی قلم هم تعریفش شنیدم

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

من درک نمیکنم 

ولی چطور دلت میاد به کسی که ۲۰ روز خونه اش موندی و مهمانش بودی همچین چیزی نسبت بدی و بهش القاب زشت ببندی 

توکلت به خدا باشه 

چهار قل و آیه الکرسی رو مدام بخون و صدقه بده 

ممکنه تحت تاثیر اصرات منفی دعا جادوش قرار گرفته باشی .چشم زخمم ممکنه . صدقه بده بنظرم یه مرغ زنده ثر ...

چه خوب ک یادم انداختی همین کارو میکنم مرسی👌🏻

هر بار خونش میموندم انقدر طلسم و جادو تو خونش داره دست و پاهام شبا کلی جای چنگ و و ناخن و زخم میشد

چه خوب ک یادم انداختی همین کارو میکنم مرسی👌🏻هر بار خونش میموندم انقدر طلسم و جادو تو خونش داره دست ...

انشالله برطرف میشه مشکلت عزیزم . 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من درک نمیکنم ولی چطور دلت میاد به کسی که ۲۰ روز خونه اش موندی و مهمانش بودی همچین چیزی نسبت بدی و ب ...

القاب زشت چیه 😑 خودم دیدم میره برا به هم زدن زندگی برادر خودش جادو میگیره با منم کلی دشمنی داره قصدش نزدیک کردن من ب خودش بود میخواست منو با یه پسر معتاد دوست کنه😑