2777
2789
عنوان

بیاین ترکم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 51 پست
چه باحال ، حالا من وقتی میرم هله هوله بخرم اینقد خجالت میکشم که نگو اینگار دارم واقعا مواد میخرم ، م ...

شوهر منم نمیخورد اما الان مث من شده

نوشابه خیلی میخوردیم در هفته شاید۵تاا اونو واقعا ضررشو میدیدم و الان دوماهه ترک کردیم بجاش اب هویج میخوریم

❤دخترم زندگی منه❤

man vaghan motad shiriniam kolan adam khili bad ghazaiam yani na gosh na labaniat na mive na khoresht mikoram vali ajib be shirini motadam agar shirini nakhoram vaghan az gorosnegi mimiram 

4ta cake dar rooz ye chiz adie vasam

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم نمیخورد اما الان مث من شده نوشابه خیلی میخوردیم در هفته شاید۵تاا اونو واقعا ضررشو میدیدم و ...

عالیه نوشابه که خیلی ضرر داره ینی کلا همه ی محصولات فراوری ضرر داره ، همسرم بهم میگه شیرینی نخور پوستت خراب میشه چون شیرینی کلاژن پوستو میشکنه پوستو شل میکنه کلی ضرر داره ولی چه کنم که بدن میطلبه 

شوهر منم نمیخورد اما الان مث من شده نوشابه خیلی میخوردیم در هفته شاید۵تاا اونو واقعا ضررشو میدیدم و ...

vay man ye bar raftam bastani bekharam 45ta kharidam aghahe migoft mage mehmonie 

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
man vaghan motad shiriniam kolan adam khili bad ghazaiam yani na gosh na labaniat na mive na khoresh ...

پس من تنها نیستم فک کنم خیلی آدما اینجوری باشن ولی اگه دقت کرده باشی تو خانوما خیلی بیشتره حتما باید یه علت بیولوژیکی داشته باشه 

من مواقعی که هیجان دارم یا استرس دارم بیشتر میشه شیرینی خوردنم 

پس من تنها نیستم فک کنم خیلی آدما اینجوری باشن ولی اگه دقت کرده باشی تو خانوما خیلی بیشتره حتما باید ...

are daghighan man hes mikonam zhensh bishtar toie zana baian mis na baba aslan negran nabash manam mesl khodtam

انشالا که اراده کنیم کم کنیم چون واقعا به کبد و لوزالمعده آسیب میزنه

enshallah 

posto ham kharab mikone kolazhen pposto nabood mikone  ghand ziad

man ke ezaf vazn shadid grftam be khater hamin sabk zendgi