بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ممکنه بخصوص اگه یهویی باشه.معمولا وقتی بدن دش میخواد یه چیزی هی بخوری یه چیزی کم داره من خود همش یخ ...
قبل اقدام به بارداری آزمایش دادم همه چی بجز ویتامین دی اوکی بود الان دکترم بهم یدوفولیک داده گف بخور برای بارداری حالا میگم شاید یدش باعث اختلال شده نمیدونم والا
kambood ab nadarin yani manzoram ne rroozi chand livan ab mikhorid man khodam motadam be shirini a ...
آب که کم میخورم ، یعنی شاید یه لیوان بزور بخورم تشنگیمو با میوه پر میکنم مثلا پرتقال که هم آبداره هم شیرین ، تو ژنتیک ماهم هست که شیرینی جات دوست دارن ولی نه تا این اندازه
khob shayad ye joraii marboot be ab badan mitone bashe vala man jorat nadarm chizi begam dirooz ye khanoome faghat mano fohsh nadad onam age mitonest midad shoma ye chekab boro vali ehtmal dare aksolamal badan nesbat be kambood ab bashe
اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.