2777
2789
عنوان

کودک سندروم داون

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 100 پست
دخترت چند سالشه عزیزم؟علائمش چیه کف دستش ۱۸ ۸۱ رو داره؟خدابرات نگهش داره دعا کن پسرمنم خفیف باشه

ببین از روی علائم ظاهری نمیشه زیاد تشخیص داد.. فقط باید از روی کاریوتیپ .. مشخص می کنه .. من ۲۰روزه گی دخترم رو بردم ژنتیک و معلوم شد سندرم داره.... بعد که کمی بزرگ میشن .. از روی راه رفتن و حرف زدن و اموزششون مشخص میشه که خفیف هست یا قوی... انشالله که پسر گل شما هم خفیف باشه... این بچه ها بسیار اموزش پذیرن و اگر باهاشون کار بشه .. همه چیز و یاد می گیرن .. امیدت به خدا باشه.... فرشته ی کوچولوت برکت خونت میشه😍

ببین از روی علائم ظاهری نمیشه زیاد تشخیص داد.. فقط باید از روی کاریوتیپ .. مشخص می کنه .. من ۲۰روزه ...

من بچه هام ۳قلوهستن دوتا دختر یدونه پسر،پسرم سندروم داره خیلی ناراحتم دارم دیوونه میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه هام ۳قلوهستن دوتا دختر یدونه پسر،پسرم سندروم داره خیلی ناراحتم دارم دیوونه میشم 

ایجانم ناراحت نباش.. اتفاقا با بچه ها بزرگ بشه خیلی راحت همه چیز رو از اونا یاد میگیره. دیگه کاری نمیشه کرد . با گریه و ناراحتی کار درست نمیشه.. امیدت به خدا باشه.. بزار بزرگتر بشه... میشه تموم وجودت ... نگران نباش .. همه چی رو بسپار به خدا ..‌‌باهاش اگه حسابی کار کنی ..خیلی پیشرفت میکنه 

عزیزم خداروشکر که به بچت مادر قوی مثل تو داده که بتونه راحت این مشکلو  بپذیره و دنبال درمان و پیشرفت باشه.مهم ترین اصل تو این بیماریا مادر سالم و پذیرش این بیماری توسط خانوادس .دعا می کنم تو این روزا و شبای که به شما قدرت و‌توانایی بده و‌همیشه یه پشتوانه خیلی محکم باشی.و‌ خدا به برکت وجود این موجود نازنین به شما  توانایی مالی بده که بی نیاز بشی و دغدغه هیچ چیز به جز پیشرفتش نداشته باشی

سلام عزیزم منم بچم ی ماهشه تازه ب دنیا اومده سندروم داره ازکجا بفهمم درصدش چقدره خفیفه یاشدید؟

والا درصدش معلوم نمیشه ،بستگی به نحوه کارکردن باهاشون داره وتاحدودی بستگی به آی کیو خانواده گی خودشون دارن ،وهرچقدر بیشتر باهاشون کارکنی زودتر خودشونو به بقیه هم سن وسالاشون میرسونن

ازمایش دادیم مثبت بود،بدنش شله بدن دختر توهم شل بود؟سفت میشه؟

بدنشون شلتر از بچه های دیگه هست .. حتی وسط سرشون ..‌‌ولی اکثر این بچه ها راه می افتن و بدنشون سفت میشه.. دخمل من الان برا خودش پهلوونی هست... زورشون زیاده ماشالا 

حتما قلبش باید چک بشه.. این بچه ها اکثرا مشکل قلبی دارن ‌‌.. دختر منم یه عمل بسته ی قلب تو شش ماهگی ...

من زمان بارداریم اکوقلب دادم گفت قلبش بزرگترازحدطبیعیه یباردیگه ۷ماهه حامله بودم اکودادم گفت مشکل نداره