2777
2789
عنوان

پسره سی وشیش سالشه از نظر همه جوون ولی دختر سی وشیش ساله پیرع

| مشاهده متن کامل بحث + 5962 بازدید | 202 پست
از زن ستیزیه البتت پسر ۳۶ ساله اگر مجرد باشه پیرپسر به حساب میاد

من فکر میکنم چه دختر چه پسر کلا ۴۰ساله بشن پیر میشن.حالا پیر نیستا من اینجوری فکر میکنم.سر این قضیه افسردگی گرفتم.میترسم پیر بشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سی پیر نیست.من فکر میکنم ۴۰ سال پیره.یه جور وسواس فکری گرفتم روش.فکر میکنم ۴۰ سالم بشه پیر میشم.

منم برسم به 40 میترسم الان باز خوبم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
من فکر میکنم چه دختر چه پسر کلا ۴۰ساله بشن پیر میشن.حالا پیر نیستا من اینجوری فکر میکنم.سر این قضیه ...

منم همینطور از حالا دارم غصه چهل سالگیم رو میخورم باورت میشه

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

منم ۳۶سالمه ومجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم در اسم شهره در اصل روستاس خیلی کوچیکه با ...

میفهممت عزیزم 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

چندسالته الان؟ پس فقط من اینجوری نیستم؟

الان ۲۳ 

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

والا دخترای الان خیلی بهتر و جوون تر از پسرا میمونن،اون مال قدیم بود که خانم ها به خودشون نمی‌رسیدن و کلی بچه به دنیا میاوردن ،چند وقت پیش با همکارای همسرم رفتیم بیرون همه خانما زیبا و شاداب اقایون طفلی شکسته ...البته تورم هم بی تاثیر نیست که اقایون زود شکسته میشن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!