2777
2789
عنوان

از پل هوایی میترسم💔🎢

122 بازدید | 21 پست

چیکار کنم؟ کسی بوده مث من باشه ؟ اینجوریم که تنها اصلنِ اصلن نمیتونم ازش استفاده کنم کسی پیشم باشه میتونم ولی با ترسم کنار بیام یه مقدار. تنهایی وحشت دارم نمیتونم ازش استفاده کنم. از بچگی هم اینجوری نبودم تو کرونا این مدلی شدم یهو فوبیاش از اون موقع تا حالا اومده سراغم . 

خیلی زشته همیشه وایمیسم یکی بیاد اجازه میگیرم کنارش باشم با هم رد بشیم؟ 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

نترس ... فکر نکن به ارتفاع میخوای بری ... حیف اینجا ویس نداره برات تمرین می گفتم 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس ... فکر نکن به ارتفاع میخوای بری ... حیف اینجا ویس نداره برات تمرین می گفتم

میشه تلگرام یه کوچولو صحبت کنیم آیدی بدم؟ قول میدم طولانی نشه و وقتتونو بگیرم و مزاحم بشم 🥺❤️

میشه تلگرام یه کوچولو صحبت کنیم آیدی بدم؟ قول میدم طولانی نشه و وقتتونو بگیرم و مزاحم بشم 🥺❤️

من نمیتونم بیام ... خواهش می کنم

می خواهید من آیدی بدم

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

وای منم پایین اومدن می خوام جیغ بکشم بچه بودم با لذت می رفتم ولی الان فوبیامه🙂

بگردم سخته میدونم 💔 روش که عبور میکنی نمیترسی؟ 

من از ارتفاع میترسم 

روی پل هوایی اولین بار که رفتم نمیدونستم این همه ترس داره همونجا وسط پل نشستم 

یه بنده خدا رد شد و دستام رو گرفت و کمکم کرد

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
من از ارتفاع میترسم روی پل هوایی اولین بار که رفتم نمیدونستم این همه ترس داره همونجا وسط پل نشستم یه ...

درک میکنم 😞 الان نمیترسی ؟

از پله برقی هم زیاد وحشت دارم

منم اونو وحشت داشتم ولی چون مجبور بودم هر روز استفاده کنم هر روز وایمیسادم یه خانوم دستمو بگیره سوار میشدم انقدرررر پیش رفت که ترسم ریخت ولی پل هوایی چون زیاد محبور نیستم ازش استفاده کنم و اجتناب میکنم ترسم مونده .