2777
2789
عنوان

کودک سندروم داون

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 100 پست
ازقیافش مشخصه ک سندرومه؟اخه فامیلای ما یجورین نمیخام کسی بفهمه

خیلی خوشگلن که.. دماغهای کوچولو .. سفید و ناز نازی .. دختر منو هر کی میبینه عاشقش میشه .. اینا فرشته ان .. خودتو عذاب نده.. منم اول اینجور بودم .. خیلی غصه می خوردم ... ولی الان میفهمم که چقدر اشتباه می کردم ... این خوشگلای دوس داشتنی عاشقشون میشی .. بقدری مهربونن .. اونقده قربون صدقه منو باباش میره .. دلمون ضعف می کنه... . 

خیلی خوشگلن که.. دماغهای کوچولو .. سفید و ناز نازی .. دختر منو هر کی میبینه عاشقش میشه .. اینا فرشته ...

ممنون عزیزم مرسی ک ارومم میکنی،راستی چشم وگوشش مشکلی نداره؟فقط قلبش مشکل داشت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خدا رو شکر .. ولی حتما باید چکاب بشه.. این بچه ها همه جای بدنشون حساسه .. و بیشتر باید حواست بهشون باشه.. عزیزم امیدت به خدا باشه .. با دوتا دخترات حتما راحتر بزرگ میشه.. و اموزش پذیر هست... توکل کن به خدا.. 

راستی این بچه ها عاشق موسیقی و رقص هستن .. میگه مامان منو بزار برم کلاس رقص😁امسال شاید با خودم بردمش... الانم یه اهنگ داره گوش میده و رقص می کنه😂😂

پسرمن یه ماهشه خیلی برامون سخته روزو شب نداریم شوهرم نمیتونه باهاش کنار بیاد

الهی بمیرم🥺

مگه سونو آنومالی نداده بودین؟ مگه نمیگن تو سونو و آزمایش همه چی معلوم میشه و اگه بچه ناقص باشه باید سقط شه؟ 

نه خدا رو شکر .. ولی حتما باید چکاب بشه.. این بچه ها همه جای بدنشون حساسه .. و بیشتر باید حواست بهشو ...

شنوایی سنجی ک بردمش مشکلی نداشت خداروشکر باید بینایی واکو قلب ومغز هم ببرمش دعا کن مشکلی نداشته باشه 

راستی این بچه ها عاشق موسیقی و رقص هستن .. میگه مامان منو بزار برم کلاس رقص😁امسال شاید با خودم بردم ...

ای جااان😍پسرمنم خیلی قلقلکیه خیییلی😂😂راستی پس اینه توگوگل نوشته خفیف وشدید داره الان مشخص نمیشه؟

الهی بمیرم🥺 مگه سونو آنومالی نداده بودین؟ مگه نمیگن تو سونو و آزمایش همه چی معلوم میشه و اگه بچه ن ...

خدانکنه عزیزم

سونو گفتن مشکوکه باید امنیو سنتز بدم ولی چون۳قلوبودن ریسک سقط ۳تاشون خیلی بالا بود

برلش واکر بگیر شاید با اون ترسش بریزه البته چک کن ببین قدش مناسب باشه اندازه اش شه.دوست منم ی پسر دا ...

مرسی عزیزم ک نظر گذاشتی ولی ابوالفضل تقریبا ۱سال و ۸ماهه ک راه افتاده شکر خدا 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا