2777
2789
عنوان

میرن خواستگاری دشمن خونی

179 بازدید | 13 پست

باورم نمیشه دختری ک خونواده شوهر من رو آدم حساب نمی‌کرد ب من می‌گفت بدبخت اینا آدم نیستن خونواده شوهرمم تا تونستن بین منو با اون خراب کردن 

الان میخوان برن خواستگاریش 

والا اگ اوکی بودن حداقل ۵۰ درصد آرزوی خوشبختی داشتم 

برادر شوهرم گفته ب لج من باید بریم خواستگاریش و منم دعوت نکنن 

خونواده شوهرمم تو باسنشون عروسیه 

فک میکنم تا چند سالی هیچ کجا نباشم دیگ باهاشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره فامیلشونه؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

هم فامیل من هم فامیل اونا

یه سوال....تو و شوهرت فامیل هستین؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

آره دیگ ولی ب من نزدیک نیستن ب اونا نزدیک ترن

خب چرا به مادرشوهرت یا کسی نگفتی که درباره شون بد صحبت کرده؟

قدرت برادر شوهر تو خونواده شوهر قوی تره یا عروس ؟

با مادرشوهرت صمیمی نیستی؟

والا شما که میگی خانواده شوهرتو قبول نداره دختره پس جواب منفی میده دیگه خیالت راحت توام کلامی در این مورد با خانواده شوهرت حرف نزن 

شایدم خدا زد پس کله دختره قبول کرد چون آدم عیب کنه سرش میاد بد جووور