2777
2789
عنوان

من به اندامی که میخواستم رسیدم 😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من هم زیاد تو عکس نشون نمیده . حدود 5 کیلو این عکسها نهایتا با هم فرق دارن نه 20  کیلو . ...

دیگه واسه دوتا زایمان سزارین خیلی بهم سخت نگیرید😂 من دورووریام بعد سزارین دومی واقعا بهم ریختن 

امید بدین امید 😍😍

من متوجه نمیشم این یعنی خوبه یا بده ؟؟ اخه من خودم دارم میبینم که تغییر کردم و خیلی خوب شدم و چون بر ...

احتمالا از زاویه بدی عکس گرفتی عزیزم مهم اینه که خودت تغییرتو حس کنی لباسات اندازت بشه

حلالم کنید و خدانگهدار   
به نظر من هم زیاد تو عکس نشون نمیده . حدود 5 کیلو این عکسها نهایتا با هم فرق دارن نه 20  کیلو . ...

البته تازه دوماهه زایمان کرده چهار ماه طول می کشه رحم جمع بشه

حلالم کنید و خدانگهدار   
احتمالا از زاویه بدی عکس گرفتی عزیزم مهم اینه که خودت تغییرتو حس کنی لباسات اندازت بشه

من الان لباسای خواهرم که ۴۶ کیلوعه هم اندازم میشه باور میکنی ؟؟ 

ازاااد نیس ولی اگه واسه اون ازاده واسه من جذبه 

ببخشید ی سوااال !! عذر میخوام اونایی که خیلی چاقن استارتر نه ها اونایی که خیلی چاقن واقعا از گوشتهای ...

اینجوری نگین واقعا بعضی ها مشکل هورمونی دارن ممکنه ناراحت بشن .دختر دایی خودم خیلی خوش هیکل بود به خاطر مشکل هورمونی الان خیلی چاق شده .سعی کنیم همدیگه رو همونطور که هستیم دوست داشته باشیم و قضاوت نکنیم چون ممکنه با حرف ما یکی دلش بشکنه ناامید بشه 😘

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
اینجوری نگین واقعا بعضی ها مشکل هورمونی دارن ممکنه ناراحت بشن .دختر دایی خودم خیلی خوش هیکل بود به خ ...

الان من به کسی نگفتم.‌دیدین که ریپلای نیست خودم کامنت گذاشتم. خب برام سوال بود!!🙄🙄

عزیزکم! دلبندکم! مخالفی ریپلای نکن 😊میبینی که اگر ادامه بدی رنده ت میکنم پس برو رد کارت😁اون عده خودشون میدونن با کیا هستم😁