2777
2789
عنوان

من به اندامی که میخواستم رسیدم 😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 88 پست
تپلی دیگه دختر😂😍

توپر بگو 😂😂😂 خب استخون بندیم درشته من هیچوقت ریزه میزه نبودم همیشه درشت بودم ولی خب اینکه شکم پهلو ندارم پاهام چربی اضافه نداره یعنی هیکل ایده آل برام 😋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توپر بگو 😂😂😂 خب استخون بندیم درشته من هیچوقت ریزه میزه نبودم همیشه درشت بودم ولی خب اینکه شکم پهل ...

نه خوبی ماشالا ولی لاغر نیستی لاغر چیه بابا تو خوبی بنظرم عااالی

حلالم کنید و خدانگهدار   
دیدم ولی فکر کردم برا وسطای رژیمشه چون تو اون عکسم هنوز کلی اضافه وزن داره

آره اصلا معلوم نیس ۱۹ کیلو کم کرده باشه

عزیزکم! دلبندکم! مخالفی ریپلای نکن 😊میبینی که اگر ادامه بدی رنده ت میکنم پس برو رد کارت😁اون عده خودشون میدونن با کیا هستم😁

ببخشید ی سوااال !! عذر میخوام اونایی که خیلی چاقن استارتر نه ها اونایی که خیلی چاقن واقعا از گوشتهای آویزون بدنشون خجالت نمیکشن؟ از دنبه و بوی تعرق اینا... خب بالاخره آدم جاق تا ی تکون بخوره عرق کرده... خودشونم هی گول میزنن 😷😷😷😷

عزیزکم! دلبندکم! مخالفی ریپلای نکن 😊میبینی که اگر ادامه بدی رنده ت میکنم پس برو رد کارت😁اون عده خودشون میدونن با کیا هستم😁
آره اصلا معلوم نیس ۱۹ کیلو کم کرده باشه

من متوجه نمیشم این یعنی خوبه یا بده ؟؟ اخه من خودم دارم میبینم که تغییر کردم و خیلی خوب شدم و چون برنامم اینه رژیم و ورزشمو ادامه بدم بهترم میشم اما اینکه بهم نمیخوره یعنی هنوز چاقم ؟؟ 😥

من متوجه نمیشم این یعنی خوبه یا بده ؟؟ اخه من خودم دارم میبینم که تغییر کردم و خیلی خوب شدم و چون بر ...

ادامه بده ورزشو حتما گلم

به نظر من هم زیاد تو عکس نشون نمیده . حدود 5 کیلو این عکسها نهایتا با هم فرق دارن نه 20  کیلو ....کاش از روبرو عکس میگرفتی شاید بهتر نشون میداد ...و اینکه بعد لاغری هنوز هم شکم داری ...البته نا امید نشو از من که خوش هیکل تری عزیزم 😍

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤