خودممم_____خودممم مدیر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 119 عنوان کسی هس حس ششم قوی داشته باشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 81 پست .. 1399/01/29 | 23:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستارهstarh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 161 نه اگه مهم بودم روزی ثدبار وسط دعواش نمیگفت من مهم نیستم براش بخدا اینقد بحثمون گرفته بهم دیگه علاقه ... چی میگی واسه خودت شوهرت دوستداره انقدلج نکن دیوونته چی میگی یبارباهش باش همچی حله غرورتوبزارکنارباباول کن
reihane_mohammad عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 2208 ادامه داره فداتشم اون دوتام اگه توقوی باشی گورشونوگم میکنن نترس سلام ستاره من امروز ی تاپیکی در مورد شوهرم زدم یه پیامایی رو فک کنم دیده میخوام بدونم دیده یا ن هیچی نمیگه اگه بپرسمم بدتر میشهبنظرت واکنشش چیه از دیشبه که عینه... باهام رفتار میکنه
setarehbanoooo عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 15581 چی میگی واسه خودت شوهرت دوستداره انقدلج نکن دیوونته چی میگی یبارباهش باش همچی حله غرورتوبزارکناربابا ... 😭اگه اون دونفر برن از زندگیم برا همیشه خوشبخت میشم والا تا اخر عمرم جنگ دعوا هست گاهی دلم می خواد بخوابم دیگه بیدار نشم شاید راحت بشم ازهمه چیز
ستارهstarh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 161 سلام ستاره من امروز ی تاپیکی در مورد شوهرم زدم یه پیامایی رو فک کنم دیده میخوام بدونم دیده یا ن هیچی ... پیامت بدبوده اره یانه
reihane_mohammad عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 2208 چی میگی واسه خودت شوهرت دوستداره انقدلج نکن دیوونته چی میگی یبارباهش باش همچی حله غرورتوبزارکناربابا ... لطفا از ته دلت با تمرکز بهم بگو انقد از صب فکر و خیال کردم دارم دیوونه میشم رفتارش بد شده چیکار کنم خوب میشه طرفم میاد خدا کنه ندیده باشه در موردش با کسی دردودل کردم
reihane_mohammad عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 2208 پیامت بدبوده اره یانه در مورد خودش بود اره از بس باهام بده با دختر عمم دردودل کردم بدشو گفتم
ستارهstarh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 161 😭اگه اون دونفر برن از زندگیم برا همیشه خوشبخت میشم والا تا اخر عمرم جنگ دعوا هست گاهی دلم می خواد ب ... دخترگوش کن همینکه میگموانجام بده بروتوتیم شوهرت مقابلش واینسا اگه گوش بدی ببین چی میشه بدبیابخودم خبرشوبده
setarehbanoooo عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 15581 دخترگوش کن همینکه میگموانجام بده بروتوتیم شوهرت مقابلش واینسا اگه گوش بدی ببین چی میشه بدبیابخودم خب ... فعلا ازش متنفرم اگه اومد عدرخواهی کرد ازم میبخشمش چون یه حرفایی بهم زد قلبم اتیش گرفته ازش نمیتونم راحت ببخشمش ... دلم به حال خودم میسوزه خیلی بدبختممم
ستارهstarh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 161 در مورد خودش بود اره از بس باهام بده با دختر عمم دردودل کردم بدشو گفتم خودم میدونستم ازاول که گفتی اره دیده بیخیالشوخب خیلی ریلکس خودش میادطرفت اخه دخترخوب پیاماروپاک کن فداتشم ولشم کن خودش میادبیخی
ستارهstarh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 161 فعلا ازش متنفرم اگه اومد عدرخواهی کرد ازم میبخشمش چون یه حرفایی بهم زد قلبم اتیش گرفته ازش نمیتونم ر ... وای خداعیبی نداره اون دلش داربراتودرمیادباورکن م حس میکنم بتابته یخورده نرم باش ی چراغ سبزی نشون بده که حرکتی بزنه بیادمنت کشی
setarehbanoooo عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 15581 وای خداعیبی نداره اون دلش داربراتودرمیادباورکن م حس میکنم بتابته یخورده نرم باش ی چراغ سبزی نشون بده ... وای دختر تو نمیشناسیش یه ادم یک دنده لجباز عصبی بداخلاق تا باهاش حرف میزنی دادو بیداد میکنه خجالت میکشم ازخونه برم بیرون بس که داد میزنه ابروم برده
reihane_mohammad عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 2208 خودم میدونستم ازاول که گفتی اره دیده بیخیالشوخب خیلی ریلکس خودش میادطرفت اخه دخترخوب پیاماروپاک کن ف ... عه پس اون بدارو دیده اخه اصلا یادم نمیاد تو پیامایی که بعدا پاک کردم اون حرفای بد بوده که دیده باشه یا نیادش میره؟
ستارهstarh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 161 عه پس اون بدارو دیده اخه اصلا یادم نمیاد تو پیامایی که بعدا پاک کردم اون حرفای بد بوده که دیده باشه ... اره باباخیلی زوربهش دتره اخه خرابش کردی خوب بهش کردی ببین ازاین ببعدچطوررفتارکنه ایده ال میشه
setarehbanoooo عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 15581 اره باباخیلی زوربهش دتره اخه خرابش کردی خوب بهش کردی ببین ازاین ببعدچطوررفتارکنه ایده ال میشه خیلی دلم شکسته شد گاهی دلم می خواد این زنرگی ترک کنم شهامتش ندارم بخدا برم خونه پدرم خوشحالم میشن خونه پدرم خیلی خوب بود خیلی
reihane_mohammad عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 2208 اره باباخیلی زوربهش دتره اخه خرابش کردی خوب بهش کردی ببین ازاین ببعدچطوررفتارکنه ایده ال میشه ینی رفتارشو باهام خوب میکنه؟ یا کلا میگی طرفم میاد بنظرت کی میاد طرفم خسته شدم از بس ناز کشیدم...الانم پیش مادرش رفته من براش فقط حکم یه کلفت و پرستار بچه رو دارمحست چی میگه چه فکری در موردم میکنه