2777
2789

بعد از یک ساعت تلاش ناموفق‌دخترم تازه داشت خپاب میرفت ک صدای گریه پسر جاریم کل ساختمون گرقت😭

اخه بگو خوشت میاد شیکم بچه رو پر غذا کنی چیو میخوای ثابت کنی 

گوشی میذاره جلو بچه سه ساله براش کارتن میذارع یک بشقاب پرررر غذا میده بهش خداشاهده از من و کل جمع بیشتر میخورع 

خب بچه مگه شکمش چقدره 

از اونورم خوراکی میدن بهش بستنی چیپس پفک پفیلا  همه چی 

الانم فکنم حالش بهم خورد و دل درد داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂یاد یه خاطره افتادم یه فامیلی داریم عروسی داداشم بود از اشپزخونه صداش زدن شوهرش یه ظرف پررررر گوشتتت خورشتی داد به زنش گفت بذه بچه بخوره

خداسر شاهده بچه دوسالش بود زنه چنان غذا فرو میکرد تو دهن بچه منو ابجیم پشمامون ریخته بود 😂😂😂😂چرا اخههه لامصببب چرااااا

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
چیکار بچه داری

کارش ندارم مادرش دارم میگم همیشه کلی غذا میده هفته پیش هم بخاظر شکم دردش بردن دکتر 

مادرشوهرم اینا گفتن کم بده غذا 

بعد این  گوشی میذارع جلوش یه بشقاب پرررررر بزنج کره میندازه کلا روغن پر میکنه شکم بچه خب هرچیزی حدی داره