2777
2789
عنوان

اقدامی های این ماه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 109 پست

من ۵ روز دیگه موعدمه علائم که دارم ولی نمیخوام اعتماد کنم😔

۶ ماه تواقدامم

ببینم خداچی میخواد😭

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

چند روز دیگه اگه فهمیدم باردارم😍😭همینجا بهتون میگم

دعاکنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵ روز دیگه موعدمه علائم که دارم ولی نمیخوام اعتماد کنم😔 ۶ ماه تواقدامم ببینم خداچی میخواد😭

سعی کن سرتو به یه کارایی گرم کنی که زیاد بهش فکر نکنی و راحتتر برات بگذره زهرا حان. ما هم برات دعا میکنیم ان شاءا... این ماه خداوند یه نی نی ناز و سالم توی دلت بذاره عزیزم. بعدش از تجربت برای ما هم بنویس که چطوری بودی ولی الان بهش فکر نکن ؛) 

سعی کن سرتو به یه کارایی گرم کنی که زیاد بهش فکر نکنی و راحتتر برات بگذره زهرا حان. ما هم برات دعا م ...

خیلی ممنون عزیز

انشالله دامن همه چشم انتظارا سبز بشه به زودی😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من رفتم بیبی خریدم فردا سه روز مونده به موعد بزنم

دل تو دلم نیس

نمیتووونم بیخیال باشم

میشه یعنییی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یک ماهه اقدام کردم یک هفته دیگه موعدمه زیر شکمم تیر میکشه نمیدونم پریود میشم یا نه....تنبلی تخمدا ...

ان شاءا... باردار باشی... 

ولی کلا به این دردها زیاد توجه نکنی بهتره، اینطوری همش انگار منتظر می مونی. 

من خودم ماه دومیه که دارم اقدام میکنم. ماه قبل هم زیاد درد زیر دل داستم. کلا بعد از اقدام زیاد پیش میاد

سلام بچه ها. من امروز یچیزی راجب کیت تخمک گذاری متوجه شدم. 

اینکه ادارار اول صبح نباید باشه رو میدونستم، ولی متوجه شدم حداقل دو ساعت قبل از تست نباید نوشیدنی بخوری که ادرار رقیق نشه.

من روزهایی که توی اقدام هستم اکثرا دردهای زیر شکم برام پیش میاد. 

امروز کیتم یه هاله خیلی کمرنگ انداخت

به ما هم بگو چی شد نتیجش :) 

امروز دوروز مونده به موعدم

زدم منفی شد

😭😭😭

ولی کلی علائم دارم

هاله هم ننداخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امروز دوروز مونده به موعدم زدم منفی شد 😭😭😭 ولی کلی علائم دارم هاله هم ننداخته

واسه منم دو روز قبلش زدم منفی شد روز پریودی یه لکه دیدم دیگه نیومد حدود 1 هفته بعدش بی بی زدم مثبت شد