2777
2789
عنوان

اقدامی های این ماه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 109 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تا چند ماه اقدام طبيعي هست رژيم خاصي و بايد رعايت كرد براي نتيجه زودتر؟

من سه ماه پیش یه دکتر زنان رفته بودم، یه چکاپ کلی و سونو برام نوشت. بهش نشون دادم اوکی بود. بعدش برام ویتامین دی و قرص یدوفولیک نوشت استفاده میکنم. 

بعدشم گفت تا یک سال اقدام طبیعی هست، اگه نشد باید بیشتر بررسی بشین

منم چند ماه اقدام کردم سونو و همه چی خوبه ولی نشدم به کیت زیاد اعتماد نکن

ان شاءا... این ماه خدا بهت یه نی نی ناز و سالم بده عزیزم. شما با کیت تخمک گذاری پیش رفتی؟ نشون داد که چه روزایی تخمک گذاریته؟

ان شاءا... این ماه خدا بهت یه نی نی ناز و سالم بده عزیزم. شما با کیت تخمک گذاری پیش رفتی؟ نشون داد ک ...

مرسی عزیزم ببین مثلا من رفتم سونو گفته فردا یا پسفردا تخمکت ازاد میشه ولی کیت نشون نمیده شایدم من بلد نیستم باهاش درست کار کنم

خدایا یه نی نی سالم بزار تو‌دلم 🌷

بچه ها من امروز که روز هشتم سیکلم هست از کیت استفاده کردم، نتیجش منفی بود یعنی فقط خط بالایی ظاهر شد. 

یک شب در میون اقدام میکنم ببینم چی میشه، ضمن اینکه تغییرات دهانه رحم رو هم سعی میکنم بررسی کنم ببینم اینی که میگن موقع تخمک گذاری دهانه رحم بالاتر قرار میگیره  درسته با نه. وضعیت دهانه رحمم امروز مثل دیروز بود

كلا اگه شما يه بازه ٧ روزه يك روز در ميان رابطه داشته باشين مهم نيست ديگه روز دقيق تخمك گذاري چون اس ...

بچه ها لطفا موعد پریودی این ماهتون رو بنویسین که کی هست. اگه هم ان شاءا... باردار شدین برای ما هم بنویسین خوشحال بشیم