2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه برگشتم

این اواخر بخاطر ایام فاطمیه شلوغ شده بود واقعا 

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

پول نداره انتظاررداره پول بلیط و هزینه های سوغاتی و مراسم قبل و بعدش و قربونی و ما بدیم

دیگه کسی قربونی وسوغات واینا رو گردن نمیگیره باید به همون هزینه سفر قانع بود فقط

لایک نکنید .توروخدا 
من دوتا بچه کوچیک دارم بنظرت سخته؟دستمون به ضریح میرسه؟هوا چطوره؟کی بریم بهتره

با بچه که خیلی آسون نیست

ما تو کاروانمون یه نوزاد داشتیم و دوتا بچه زیر ۱۰ سال... نسبتا اذیت شدن ولی خب خیلی ام بد نبود

آره دستتون میرسه، آخر شب برید، واسه زیارت ام از صف برید، کوتاهه ولی دستتون میرسه... هوا ام خوبه، اونجا معتدله، یه کوچولو گرمه، ولی دم مرز سرده

زیارتتون قبول باشه، رفتین حتما دم مزار سید ابراهیم مجاب برید، خیلی خوبه اون

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

من دوتا بچه کوچیک دارم بنظرت سخته؟دستمون به ضریح میرسه؟هوا چطوره؟کی بریم بهتره

دوتابا اتوبوس واسه سرویس بهداشتی باید سخت باشه .بعد از شهادت حضرت فاطمه بری بهتره

لایک نکنید .توروخدا 
کلن ما یکروز کربلا یکروز نجفیم

خیلی سخت میشه ولی... خسته کنندست

ما ۳ روز نجف بودیم ۳ روز کربلا، بازم واقعا خسته ایم

ولی اکثر جاهارو میتونید برید

نجف که همون حرمه و اگه تونستین مسجد کوفه رو برین فقط، وادی السلام خبری نیست

کربلا ام که جز حرم جایی رو نداره، این فردی ام که میگم باز تو حرمه، بازارشونم باز پشت بین الحرمینه