2777
2789

خیلی میترسم دیروز زور زدم برای مدفوع بعدش خون اومد خارش ندارم دیروز تا حالام خون نیومده ولی موقعه مدفوع سوزش دارم و ب زور باید مدفوع کنم کسی تا حالا اینجوری شده کمکم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

من بواسیر دارم البته الان وضعیتم خوبه چون چند روزه اسهال گرفتم =)

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

انجیرروبزارتوشیر وگلاب شب تاصبح تویخچال بمونه صبح ناشتا بخور 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
اره من بواسیر دارم البته الان وضعیتم خوبه چون چند روزه اسهال گرفتم =)

عزیزم من دوستم ی سوال پرسیدم ازم از کلینیک هم پرسیدم جواب ندادن میتونی جواب بدی اگه متاهلی ک بهش بگم 

💜🫀

الو خیس خورده بخور .روغن زیتون  .سه چهار قاشق غذا خوری  در روز .تمر هندی  لواشک .اسفناج  همه ملین هستن و زیاد بخور . واون خونریزی  قسمت انتهای روده بزرگ هست و سوزش بخاطر پارگی از دیواره روده اس که  با روغن زیتون  ازقسمت خارجی  چرب کن .و روغن کرچک هم میتونی بخوری روغن بادام  همینطور .    خطری نیست ولی نذار تکرار وتکرار بشه .