2777
2789
گلم چیزایی که میگن رو انجام میدیم اگه خدا صلاح دونست بهمون میده اگه هم نداد شکر عوضش یه گل دختر دیگه ...

افرین عزیزم. من هم‌ خواستم‌راهنمایی کنم‌ که اگر صد در صد واستون مهنه این راه امنه. اگه نه که توکل بخدا

میشه 🙏🙏🙏واسم یک صلوات بفرستید ❤️❤️ 🙏🙏 هرکس فرستاد بگه منم واسش بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو واقعا نمیدونستم 😅 پس چرا همش میگن چیز گرم بخورن آقایون

اون فرق داره طبع بدن گرم بشه تعداد y بالاتر میره توی حجم اسپرم ها اما حرارتی که از بیرون به اجزای مرد میرسه یا حتی توی رابطه های خیلی عاشقونه بدن زن بشدت گرم میشه همون باعث میشه اسپرم y بمیره اکثر دختر ها حاصل یه رابطه طولانی و عاشقانه آن یا اینکه مثلا از زمان تخمک گذاری رابطه فاصله داشته و دختر شده

Silenc says a lot more than you think 🤍
گرما اسپرم y رو از بین میبره 

عزیزم خیلی واردی.من میخام این ماه اقدام کنم.باکیت اولین بارمه.میشه یکم راهنماییم کنید.بچه اولمه.ببخشیدا دیروز روزاخر پریم بود.حالا روز چند چرخم؟۶روزه هست پریم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
توت فرنگی واسه چی خوبه؟

واسه كسي كه قصد فرزند پسر داره 

البته حتما قبلش بايد بگه خدايا خواست توست 

من فقط از علم تو استفاده ميكنم اما دعا ميكنم اگر صلاحً ميدوني اونطور بشه كه ميخوام 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
ببین وقتی پر رنگ میشه از ۱۲تا ۳۶ ساعت زمان در نظر گرفته میشه برای آزاد شدنش بنظر من امشب هم اقدام کن ...

کلافت کردم عزیزم ی سوال دیگه😅😅😅

ارضا شدن خانوم چرا مهمه

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
عزیزم خیلی واردی.من میخام این ماه اقدام کنم.باکیت اولین بارمه.میشه یکم راهنماییم کنید.بچه اولمه.ببخش ...

فقط مطالعه ام زیاد بوده چون عشق دخترم خودمم این ماه دارم اقدام میکنم

همیشه از روز اول پریودت بشمار مثلا ۶ روزه ایی امروز تمام شد امروز روز ۶ از سیکلته

واسه كسي كه قصد فرزند پسر داره  البته حتما قبلش بايد بگه خدايا خواست توست  من فقط از علم ...

اعان مرسیی عزیزم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
اون فرق داره طبع بدن گرم بشه تعداد y بالاتر میره توی حجم اسپرم ها اما حرارتی که از بیرون به اجزای مر ...

یعنی برای پسر باید زمان رابطه کم باشه درسته؟

فقط مطالعه ام زیاد بوده چون عشق دخترم خودمم این ماه دارم اقدام میکنم همیشه از روز اول پریودت بشمار ...

منم راهنمایی میکنی؟

الان من ۱۸ فروردین تموم شد برام یعنی کی باید از این کیت استفاده کنم؟

کلافت کردم عزیزم ی سوال دیگه😅😅😅 ارضا شدن خانوم چرا مهمه

چون محیط واژن رو قلیایی میکنه برای پسر دار شدن و اینکه وقتی زن ارضا میشه رحم دچار اسپاسم میشه که همون اسپاسم کمک میکنه اسپرم سریعتر وارد لوله فالوپ شه

یه علتی که میگن خانم داخل اب و جوش شیرین بشینه برای پسر همینه 

و برای دختر اب و سرکه

اما من این روش رو توصیه نمیکنم چون شما از حجم و کیفیت اسپرم شوهرتون خبر ندارید