68_soudeh مدیر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 84 عنوان کیت تخمک گذاری | مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 109 پست سلام عزیزاناین عکس کیت من هستش میشه بگید امشب باید اقدام کنم یا فردا شب. 1399/01/29 | 16:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aرام عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 10960 چون اسپرم حاوی جنسیت پسر yو دختر x هستش و اسپرم y خیلی زودتر از اسپرم x ازبین میره تنها راه دا ... قربونت مرسی عزیزم جواب دادی😍😍 من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
لیموشیرین۲۹ عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 410 بهذنظر من اینا همش الکیه. اگه واقعی بود باید واسه همه جواب میداد اگه واستون خیلی مهمه ای وی اف کنید که پشیمون نشید میشه 🙏🙏🙏واسم یک صلوات بفرستید ❤️❤️ 🙏🙏 هرکس فرستاد بگه منم واسش بفرستم
گنجشکک_اشیمشی عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 8167 قربونت مرسی عزیزم جواب دادی😍😍 خواهش میکنم یکم پیچیده توضیح دادم خوشحالم متوجه شدی Silenc says a lot more than you think 🤍
aرام عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 10960 ممنون عزیزم،چیزایی که سردی هستن نخوری،گرمی بخوری قبل از اقدام با جوش شیرین واژنتو بشوری،شوهرتم قبلش ... چرا آب یخ؟ من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
aرام عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 10960 خواهش میکنم یکم پیچیده توضیح دادم خوشحالم متوجه شدی درمورد اینکه سریع از بین میره اینا رو میدونستم فقط نمیدونستم چرا روز تخمک گذاری انجام میدن😅 من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
68_soudeh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 84 نه ديره از روز سيزدهم نزديك شدي و دو خط شده همين امشب نميدونم توت فرنگي الان هس ... ممنون گلم،من و شوهرم موز میخورم
لیموشیرین۲۹ عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 410 تو همین نی نی سایت بخونید که چند نفر این کار هاروکردن ونشده. اکه همینجوری امتحان میکنید الهی خدا بهتون سلامتی بده و اونی مه میخواید ولی اگه خیلی مهمه فقط ای وی اف میشه 🙏🙏🙏واسم یک صلوات بفرستید ❤️❤️ 🙏🙏 هرکس فرستاد بگه منم واسش بفرستم
گنجشکک_اشیمشی عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 8167 چرا آب یخ؟ گرما اسپرم y رو از بین میبره Silenc says a lot more than you think 🤍
aرام عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 10960 تو همین نی نی سایت بخونید که چند نفر این کار هاروکردن ونشده. اکه همینجوری امتحان میکنید الهی خدا&n ... حالا انجام میدیم نشد هم ک نشد 😅😅😅البته من بچه اولمه پسر دوست دارم ولی دختر هم شد اشکال نداره😍 من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8656 نه ديره از روز سيزدهم نزديك شدي و دو خط شده همين امشب نميدونم توت فرنگي الان هس ... توت فرنگی واسه چی خوبه؟ خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
68_soudeh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 84 بهذنظر من اینا همش الکیه. اگه واقعی بود باید واسه همه جواب میداد اگه واستون خیلی مهمه ای وی اف کنید ... گلم چیزایی که میگن رو انجام میدیم اگه خدا صلاح دونست بهمون میده اگه هم نداد شکر عوضش یه گل دختر دیگه بهم میده
گنجشکک_اشیمشی عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 8167 درمورد اینکه سریع از بین میره اینا رو میدونستم فقط نمیدونستم چرا روز تخمک گذاری انجام میدن😅 خب دیگه چون اسپر نر زود میمیره مثلا شاید یه روز توی بدن زن بمونه اما اسپرم ماده گاها تا ۷روز زنده میمونه و توی لوله منتظر تخمک جان🤣 Silenc says a lot more than you think 🤍
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8656 ممنون عزیزم،چیزایی که سردی هستن نخوری،گرمی بخوری قبل از اقدام با جوش شیرین واژنتو بشوری،شوهرتم قبلش ... واقعادتاثیر داره؟ خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
aرام عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 10960 گرما اسپرم y رو از بین میبره اینو واقعا نمیدونستم 😅پس چرا همش میگن چیز گرم بخورن آقایون من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
لیموشیرین۲۹ عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 410 حالا انجام میدیم نشد هم ک نشد 😅😅😅 البته من بچه اولمه پسر دوست دارم ولی دختر هم شد اشکال نداره😍 اره اونجوری اگه باشید عیب نداره شانسه دیگه میشه 🙏🙏🙏واسم یک صلوات بفرستید ❤️❤️ 🙏🙏 هرکس فرستاد بگه منم واسش بفرستم