2777
2789
عنوان

این فکر احمقانه چیه میاد تو سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا چندتا از خواب هات واقعا تعبیر شده ها؟ ها؟ هاااااا؟ بگو خوب. چرا چسبیدی به این یه خواب؟؟

راست میگی بخدا حتی یه بارخوابی دیدم‌ که شخصا خود پیغمبر باهام بود واسه انتخاب شوهر.... بهترینشو انتخاب کردم بعد الان بیا زندگیمو ببین چقد ناراضیم راست میگی چرا چسپیدم به این خواب

خیلی دلم میخواد اینجوری نباشم

به این فکر کن که بود شده چهار سالش و تو این بحرانو‌پشت سر گذاشتیم و شکرانه رفتی حرم امام رضا

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

راست میگی بخدا حتی یه بارخوابی دیدم‌ که شخصا خود پیغمبر باهام بود واسه انتخاب شوهر.... بهترینشو انتخ ...

من از اولی که ازدواج کردم هر صبح شوهرم پامیشه یه روز میگه خواب دیدم از بلندی افتادم بدبخت میشیم فرداش میگه خواب دیدم ماهی خریدیم خوشبخت میشیم یه روز میگه کفشم گم شد آبرومون میره من میخندم میگم یه عمره داری خواب میبینی نه بدبخت شدیم نه خوشبخت و نه زندگی ربطی به خواب داره 

به این فکر کن که بود شده چهار سالش و تو این بحرانو‌پشت سر گذاشتیم و شکرانه رفتی حرم امام رضا

درسته دقیقا بهترین خواب عمرمو که دیدم اصلا تعبیر نشده فرضا طبق اون خواب کاملا برعکس بود 

درسته دقیقا بهترین خواب عمرمو که دیدم اصلا تعبیر نشده فرضا طبق اون خواب کاملا برعکس بود

آفرین. به چیزای خوب فکر کن.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!