2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مطالعه ام زیاد بوده چون عشق دخترم خودمم این ماه دارم اقدام میکنم همیشه از روز اول پریودت بشمار ...

امروز دیگه پری نیستم.اهان واسه تخمکگذاری باید کیت بگیرم درسته؟ از۱۰ام به اینور تست کنم؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
چون محیط واژن رو قلیایی میکنه برای پسر دار شدن و اینکه وقتی زن ارضا میشه رحم دچار اسپاسم میشه که همو ...

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ممنونم انقد با حوصله جواب دادی😍

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
منم راهنمایی میکنی؟ الان من ۱۸ فروردین تموم شد برام یعنی کی باید از این کیت استفاده کنم؟

فرقی نداره کی تموم شد مهم اینه سیکلت چند روزست و اینکه همیشه از اول پریود شروع کن بشمار برو جلو

مثلا توی سیکلی که ۲۸ روزه تخمک گذاری حدود ۱۳تا۱۵ اتفاق می افته  و بهتره از کیت از روز ده استفاده کنی

من خودم سیکلم ۳۱ روزه و میدونم ۱۷،۱۸ تخمک گذاریمه اما برای اطمینان از روز ۱۲سیکلم دارم از کیت استفاده میکنم

Silenc says a lot more than you think 🤍
رابطه هایی که بیشتر حاصل هوس و خوش گذرونین و البته زمان تخمک گذارین پسر میشه  ببین خیلی مهمه ز ...

ممنونم من ی کم بی تجربه م تا حالا هم اقدام نکردم 😅😅😅😅😅😅😅😅

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃