2777
2789
چون اسپرم حاوی جنسیت پسر yو دختر x  هستش و اسپرم y خیلی زودتر از اسپرم x ازبین میره تنها راه دا ...

قربونت مرسی عزیزم جواب دادی😍😍

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃

بهذنظر من اینا همش الکیه. اگه واقعی بود باید واسه همه جواب میداد اگه واستون خیلی مهمه ای وی اف کنید که پشیمون نشید

میشه 🙏🙏🙏واسم یک صلوات بفرستید ❤️❤️ 🙏🙏 هرکس فرستاد بگه منم واسش بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم یکم پیچیده توضیح دادم خوشحالم متوجه شدی

درمورد اینکه سریع از بین میره اینا رو میدونستم فقط نمیدونستم چرا روز تخمک گذاری انجام میدن😅

تو همین نی نی سایت بخونید که چند نفر این کار هارو‌کردن و‌نشده. اکه همینجوری امتحان میکنید الهی خدا بهتون سلامتی بده  و اونی مه میخواید ولی اگه خیلی  مهمه فقط ای وی اف 

تو همین نی نی سایت بخونید که چند نفر این کار هارو‌کردن و‌نشده. اکه همینجوری امتحان میکنید الهی خدا&n ...

حالا انجام میدیم نشد هم ک نشد 😅😅😅

البته من بچه اولمه پسر دوست دارم ولی دختر هم شد اشکال نداره😍

نه ديره  از روز سيزدهم نزديك شدي و دو خط شده  همين امشب  نميدونم توت فرنگي الان هس ...

توت فرنگی واسه چی خوبه؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
بهذنظر من اینا همش الکیه. اگه واقعی بود باید واسه همه جواب میداد اگه واستون خیلی مهمه ای وی اف کنید ...

گلم چیزایی که میگن رو انجام میدیم اگه خدا صلاح دونست بهمون میده اگه هم نداد شکر عوضش یه گل دختر دیگه بهم میده

درمورد اینکه سریع از بین میره اینا رو میدونستم فقط نمیدونستم چرا روز تخمک گذاری انجام میدن😅

خب دیگه چون اسپر نر زود میمیره مثلا شاید یه روز توی بدن زن بمونه اما اسپرم ماده گاها تا ۷روز زنده میمونه و توی لوله منتظر تخمک جان🤣

Silenc says a lot more than you think 🤍
ممنون عزیزم،چیزایی که سردی هستن نخوری،گرمی بخوری قبل از اقدام با جوش شیرین واژنتو بشوری،شوهرتم قبلش ...

واقعادتاثیر داره؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
حالا انجام میدیم نشد هم ک نشد 😅😅😅 البته من بچه اولمه پسر دوست دارم ولی دختر هم شد اشکال نداره😍

اره اونجوری اگه باشید عیب نداره شانسه دیگه