2777
2789

من میخوام بینیمو عمل کنم ولی خانوادم مخالفت میکنن میگم خراب پیشوه و زشت میشیو این حرفا بعد ی مدت کج میشه 

الان شماهایی ک عمل کردین مشکلی دارین ؟؟راضی هستین اگ بازم ب عقب برگردین باز عمل میکنین ؟؟

توروخدا نظر بدین مردم از بلاتکلیفی 

میترسم عمل کنم بد شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه ناراضی بودند  ،حتی شوهرم ،چون بینی ام خوب بود و حتی قوز هم نداشت ولی من کوچیک و عروسکی دوست داشتم یواشکی طلاهامو فروختم و عمل کردم حدود ۱۱‌سال پیش 

اولش تا جا بیفته طول میکشه ،حدود ۶ماه تا یه سال 

ولی الان خےیییییییییییلی راضی ام ،حداقل ۱۰-۱۲ سال جونتر به نظر میام ،اصلا بین عکس های اون موقع و الانم تفاوت از زمین تا آسمان هست ،اگر صد بار دیگه به دنیا بیام بازم عمل میکنم🌹

همه بهم میگن شبیه فریال شدی😊

........دین من انسانیت است.........
بستگی داره دماغت چطوره این احتمالات هست باید ببینی میصرفه برات یا نه

خبهمون نمیتونم‌تصمیم بگیرم ببینم میصزفه برام‌یا ن 

من بینیم اصن بزرگ نیست فقط قوز داره رو مخمه

اها چ خوبببببببب ،دکترت کی بود ؟؟

من شمال هستم ،دکترم همونی بود که کتایون ریاحی رو بینی شو عمل کرد،دکتر غفاری،البته دوتا غفاری داریم ،اونی که خیلی مسن هست

........دین من انسانیت است.........
خبهمون نمیتونم‌تصمیم بگیرم ببینم میصزفه برام‌یا ن  من بینیم اصن بزرگ نیست فقط قوز داره رو مخمه

بنظرم نترس برو اگ خیلی واست مهمه   منم خیلی ایراد نداشت دماغم منتها الان چون دماغم ظریفتر شده من۳۲سالمه ولی  چهره ام شاید به۲۵بزنه  البته همکارم ک میگف دبیرستانی میزنی😂