2777
2789
عنوان

خانومایی ک بینیتونو عمل کردین بیاین مشاوره بدین بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 31 پست
بنظرم نترس برو اگ خیلی واست مهمه   منم خیلی ایراد نداشت دماغم منتها الان چون دماغم ظریفتر شده م ...

اره بخدا خیلی رو مخ خودمه منتها مامانممم اصن فک میکنه برم عمل کنم دماغم نصف میشه فلان میشه بهمان میشه بیچارم کرده😩😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بار دار شدین ؟تاثیر نداشت رو بینیتون؟؟ ترمیم میکنین ؟؟؟

من بعد بچه دار شدن عمل کردم ،ترمیم لازم نداره ولی کلا بارداری چه ربطی به عمل بینی داره؟؟؟!!!!!

........دین من انسانیت است.........
چ خوب خوشش بحالت  اسم دکترت چی بود همونجور ک میخواستی درومد دماغت؟

من  دکترم اندیمشکه   میگف بیا بشین تو مطب واسه مدل بینی ک عمل کردم بقیه ببینن  خیلی طبیعیه   هیشکی نمیفهمه عمل کردم  حتی دوستم ک نمیدونه عمل کردم ی بار بهم گف خیلی دماغتو دوس دارم شبیه عملی هاس مدلش   😐حدس نمیزنه ک عمل کردم

من بعد بچه دار شدن عمل کردم ،ترمیم لازم نداره ولی کلا بارداری چه ربطی به عمل بینی داره؟؟؟!!!!!

نمیدونم والا یکی از فامیلامون باردار ک شد بینیش ورم کرد الانم خیلی ورمش نخوابیده

من  دکترم اندیمشکه   میگف بیا بشین تو مطب واسه مدل بینی ک عمل کردم بقیه ببینن  خیلی ط ...

وااااااای چقد خووووب خوش بحالت حالا اسمشو بگو مهم نیس کجا باشه هرجا دکترش خوب باشه میرم

نمیدونم والا یکی از فامیلامون باردار ک شد بینیش ورم کرد الانم خیلی ورمش نخوابیده

خوب تو بارداری ماههای اخرش  بینی ورم میکنه ،چه عمل کرده باشه و چه نکرده باشه ،ورم بارداری هم بعد چند ماه از بین میره

........دین من انسانیت است.........
اره بخدا خیلی رو مخ خودمه منتها مامانممم اصن فک میکنه برم عمل کنم دماغم نصف میشه فلان میشه بهمان میش ...

دکترت اگ مطمئن باشه نترس    من دکترم متخصص گوش و حلق و بینی بود براهمین نمیترسیدم ازینکه اسیب بزنه ب تنفس    اخه متخصص زیبایی فقط بفکر مدل بینیه ن تنفس و بویایی

دکترت اگ مطمئن باشه نترس    من دکترم متخصص گوش و حلق و بینی بود براهمین نمیترسیدم ازینکه ا ...

اهاااا حتما ب اینم‌توجه میکنم والا خیلیییییی سخته ی دکتر خوب پیدا کتی ک مطمئن باشی خوب درمیاره مدل بینیتو بعضیا خیلییییی کوچیکش میکنن 

من کرمانشاهم

برا عمل کردن و شرایط بعدش راحت نیستی تو شهر دور اخه بالاخره ی سختیایی داره    بهتره شهرخودت باشه     تاپیک بزن دکتر خوب تو کرمانشاه کی سراغ داره  شبا بیشتر کاربرا هستن ک جواب بدن