2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینم عدد بالا یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 66 پست
😂🤗فک‌کردی افغانیم خدایی ؟🤭 بخدا هفت جدم مادری و پدری ایرانی اصل اصلیم همسرمم ایرانیه 

خخخخ عزیزم چون ناس میکشه فک کردم افغانی هستین چیز بدیم نیست یه اصالت 💓

ببین ناس خیلی بد نیست ترک کردنشم هم سخت نیست اسونه اگه راهی داره که برگردید اول بهش بگو بره کمپ ترک کنه با دارو ترک نکنه چون داروهم اعتیاد میاره 

بعد بگو بریم محضر یه برگه بنویس امضا کن تهعد بده که دیگه مصرف نمیکنی اگه مصرف کنی جدا میشم 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اقلا میتونست ی پیام تبریک برای خودم بفرسته 

خودش زنگ میزنه یا میاد ولی دیگه چیزی نگید بهش بزار خودش بیاد جلو تو بری سمتش پرو میشه 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
خخخخ عزیزم چون ناس میکشه فک کردم افغانی هستین چیز بدیم نیست یه اصالت 💓 ببین ناس خیلی بد نیست ترک ک ...

میدونی الان دیگ‌ برام‌مهم نیست تنها چیزی ک میخام اینه ک کسی ارامشمو بهم نریزه ی ادم بی احساس ب چ دردم میخوره 

میتونست با ی جعبه شیرینی و گل بیاد بگ‌پشیمونم اصلا ولی هیچ فقط خدا کنه فندقم سالم بمونه سالم بیاد بغلم دیگ هیچی نمیخام

خودش زنگ میزنه یا میاد ولی دیگه چیزی نگید بهش بزار خودش بیاد جلو تو بری سمتش پرو میشه 

من باهاش کاری ندارم احساس میکنم یکی از دلم کندتش پرتش کرده بیرون ی ادم خنثی اینجور حالیم 

میدونی الان دیگ‌ برام‌مهم نیست تنها چیزی ک میخام اینه ک کسی ارامشمو بهم نریزه ی ادم بی احساس ب چ درد ...

میاد عزیزم پیش خانوادت بمون یه مدت به این زودی ها هم نرو خونت بزار حساب کار دستش بیاد

میاد عزیزم پیش خانوادت بمون یه مدت به این زودی ها هم نرو خونت بزار حساب کار دستش بیاد

ن نمیرم مگر این ک بیاد التماسمو بکنه جلوی همه بگه غلط کردم و بریم محضر تعهد بده واگرنه برنمیگردم بچمم نشونش نمیدم

من باهاش کاری ندارم احساس میکنم یکی از دلم کندتش پرتش کرده بیرون ی ادم خنثی اینجور حالیم 

عصبی الان از دستش دلخوری بزار قشنگ ادم شه چند ماه بمون پیش خانوادت مطمئن باش ادم میشه خدایی نکرده اگه تموم بشه کوچولوتو خودت نگه میداری تا 7 سالگی چون اعتیاد هم دارع حق حضانت نمیدن بهش 

ن نمیرم مگر این ک بیاد التماسمو بکنه جلوی همه بگه غلط کردم و بریم محضر تعهد بده واگرنه برنمیگردم بچم ...

فقط تهعد یادت نره اول مطمئن باش ترک کرده بی خبر ببرش ازمایش 

تو تعهد حتما بنویس که اگه باز بکشی میرم طلاقمو میگیرم بچه هم نمیدم بهت حتما حتما تو محضر بنویس چون تو خونه بنویسید هیچ اعتباری ندارع 

عصبی الان از دستش دلخوری بزار قشنگ ادم شه چند ماه بمون پیش خانوادت مطمئن باش ادم میشه خدایی نکرده اگ ...

خداروشکر فندقم میمونه پیش خودم الهی دورش بگردم نزاشت مامانش تنها بمونه گفت بزار دل مامانمو شاد کنم

فقط تهعد یادت نره اول مطمئن باش ترک کرده بی خبر ببرش ازمایش  تو تعهد حتما بنویس که اگه باز بکش ...

نمیدونم فعلا ک‌پیداش نیست بیاد باید بره تعهد محضری بده در غیر اینصورت نمیرم

نمیدونم فعلا ک‌پیداش نیست بیاد باید بره تعهد محضری بده در غیر اینصورت نمیرم

جدی باشی حل میشه 

ایشالله خدا خودش هوامو داشته باشه ک بهتر از هرکسیه و سایه خونوادم رو سرم باشه میگم‌گلم گردو خیار گرج ...

اره بخور گردو زیا نخور روزی یدونه بخور خیارم بخور بدون نمک اگه دل درد گرفتی نخور چون سردی گوجه هم بخور خوبه 

اره بخور گردو زیا نخور روزی یدونه بخور خیارم بخور بدون نمک اگه دل درد گرفتی نخور چون سردی گوجه هم بخ ...

همش میترسم چیو بخورم چیو نخورم صبحم هرچی خورده بودم گلاب ب روت اوردم بالا ببخشید ی سوال دیگ شماهم زیر پوشت خیس میشه ؟