2777
2789
عنوان

به نظرتون برمیگرده دوس پسرم❓💔

108 بازدید | 10 پست

6 ماه برام هدیه خرید قربون صدقم رفت تمام توان خودشو بکار برد تا باهاش رل زدم ...

2 ماهه رل زدیم و بهش حس عمیق پیدا کردم چون منو بمباران عاطفی کرد...  وقتی میخواستم ولش کنم سریع حالش بد میشد میپرید جلومو میگرفت...

نمیدونم چرا دیگه عین خیالش نیس اینقدر ناراحتم و باهاش کات کردم 

ذره ای تلاش نمیکنه برای برقراری ارتباط:) به نظرتون یه روز پشیمون میشه برگرده💔❓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باهاش کات کردی؟؟ آدما تا آخر دنیا نمیان دنبال ما عزیز

سر یه موضوعی دعوامون شد کلا 2 روز فرصت داشتیم همو ببینیم ولی اون منو پیاده گرد گف برو خونتون... اصرار کردم که وقت نداریم منو بیرون نکن بیا اشتی کنیم گوش نداد.. روز بعدشم چون کات بودیم بدون هیچ تلاشی برای اشتی رفت با خانوادش تفریح و الانم برمیگرده سر کارش تهران تا 2 ماه دیگه نمیینمش. منم کات کردم

سر یه موضوعی دعوامون شد کلا 2 روز فرصت داشتیم همو ببینیم ولی اون منو پیاده گرد گف برو خونتون... اصرا ...

موضوع مهمه 

شاید شما بی اندازه شرشو در آوردی یا مقصر بودی

اون حرکت بلاک کردنت همون لحظه نشون میده که خیلی رفتارای عاقلانه ای نداری طرف میگه پیاده شو پیاده شو بدون حرف

پ. ن: اگه سنت زیر 22 هست اشتباه میکنی با مردا میری تو رابطه

نه سوادشو داری نه قدرت مراقبت از خودتو