2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینم عدد بالا یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها میشه بهم بگین چ‌چیزایی بخورم چ چیزایی نخورم 

چیزا نمک دار نخور حتی ویار کردی 

چیزا شیرین نخور خیلی 

ترشی اینا نخور بخاطر نمکش 

غذاهای روغنی نخور ادویه جات نخور 

نوشابه نخور اگه قلیون یا سیگار میکشی نکش

اب زیاد بخور 

غذاهاس کنسرو شده نخور 

تا چهارماه اب هویچ هفته یبار بخور یا اصلا نخور زعفران نخور حتی کم چیزایی گرم نخور 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
ممکنه دوقولو باشه یعنی؟

کسی داشتید که دوقولو باشه تو خانواده 

ببین احتمالش کمه دوست منم بتاش بالا بود چیزی نبود 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
کسی داشتید که دوقولو باشه تو خانواده  ببین احتمالش کمه دوست منم بتاش بالا بود چیزی نبود

اره خالم سه قولو داشت 🤗مامانم دوقولو داشت اما سقط شد 

دختر عمم دوقولو داره کلا دوقولو زیاد داریم

وای از دیروز تا حالا هویج خوردم نمیدونستم بده مشکلی پیش نمیاد

نه چیزی نمیشه عزیزم چون ویتامین a داره خوب نیست زیاد هفته یبار بخور هوس کردی بستنی نخور 

به همسرت چیشد گفتی

اره خالم سه قولو داشت 🤗مامانم دوقولو داشت اما سقط شد  دختر عمم دوقولو داره کلا دوقولو زیاد دا ...

احتمال داره پس دوقولو باشه تو این مدت نه حرص بخور نه گریه کن نه چیزی تا هفته 16 فقط استراحت کن 

یه دکتر برو که ازمایش اینا بنویسه برات قرص تقویتی بده و کاراتو انجام بدع

نه چیزی نمیشه عزیزم چون ویتامین a داره خوب نیست زیاد هفته یبار بخور هوس کردی بستنی نخور  به هم ...

والا مامانم بهش پیام‌داد گفت اما خوند جوابی نداد 

خاله بنده ک اصلا درجریان این ماجراها نبود تابهش گفتم سریع زنگ زده بود ک فلانی بابا شدنت مبارک 

خالم میگفت پشت تلفن بغض کرده بود شعر میخوند میگفت خیلی خوشحال شده و اینا ولی ن ب من ن ب مامانم چیزی  نگفت حتی ی پیامم نداد

والا مامانم بهش پیام‌داد گفت اما خوند جوابی نداد  خاله بنده ک اصلا درجریان این ماجراها نبود تا ...

یه سوال ایرانی نیستید درسته ؟ البته چون گفتی ناس میکشه 

بعد اون احتمالا خجالت کشیده روش نشده زنگ بزنه 

یه سوال ایرانی نیستید درسته ؟ البته چون گفتی ناس میکشه  بعد اون احتمالا خجالت کشیده روش نشده ز ...

😂🤗فک‌کردی افغانیم خدایی ؟🤭

بخدا هفت جدم مادری و پدری ایرانی اصل اصلیم همسرمم ایرانیه 

باشه حتما میرم فردا

درخواست دوستیمو قبول کردی هر سوالی داشتی ازم بپرس بتونم کمکت میکنم