2777
2789
اما من اینو قبول ندارم که زنی زندگیش را برای مادیات به هم بریزه مخصوصا که فرزند هم داشته باشه در جام ...

ن عزیزم خودش بمن گفت من از کسی نشنیدم. و حرف الکی نمیزنم... چون خانومه خودش بمن گفت منم گفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو نمیخاد بگو بزن بنامم فردا معلوم نیست بچه هات منو از خونه بیرون کنن زن هیچ پشتوانه ای نداره بگو ...

متاسفانه همین سیاست ندارم دیگه

یه بار با شوخی بهش گفتم سه دنگ از خونه رو بزن به اسم من فردا معلوم نیس چی در انتظارمونه گفت چششششم ولی خبری نشد جالب اینجاس ازش یه پولی میخوام میگم بمونه پس انداز میگه مال من مال تو نداره همه چیزی که داریم واسه هممونه ولی اصلا هیچی به نامم نمیزنه

مهریم نباید ببخشه حق زنه

حق هست ولی خب عملا به زنی نمیرسه 

نمونه اش خانوم دندانپزشک فامیل ما که همسرش بهش خیانت کرد و مجبور شد به خاطر اینکه بلاخره کوتاه بیاد و طلاقش بده مهریه اشو ببخشه .عمرشو پای زمدگی تلف کرد که هیچ سودی واسش نداشت هیچ یه ماشین و پول رعن مطب شوهر سابقشم ایشون داد....

متاسفانه همین سیاست ندارم دیگه یه بار با شوخی بهش گفتم سه دنگ از خونه رو بزن به اسم من فردا معلوم ن ...

عزیزم حتما با منطق پیش برین من درامد عالی داشتم وفکر میکردم همیشه همینطوره به خاطر همین همه چیز را که با پول من به نام همسرم میشد بدون هیچگونه اعتراضی میپذیرفتم اما در پی مشکلی که ناخواسته برام پیش آمد متوجه شدم حتما باید استقلال مالی داشته وحتما همیشه پس انداز داشته باشم

حق هست ولی خب عملا به زنی نمیرسه  نمونه اش خانوم دندانپزشک فامیل ما که همسرش بهش خیانت کرد و م ...

مهریه همیشه برای طلاق نیست درجامعه ای که به خانم پس از فوت همسرش فقط یک هشتم میرسه من اصلا بذل مهریه را توصیه نمیکنم 

مهریه همیشه برای طلاق نیست درجامعه ای که به خانم پس از فوت همسرش فقط یک هشتم میرسه من اصلا بذل ...

منم توصیه نمیکنم .بحث انتخابه !اگه بحث فوت همسر باشه دوحالت داره یا مهر داره و چیزی به نامش نیست که از اموال اول مهرو کم میکنن و به زن میدن یا مهر نداره یا مهرش کمه و ملک و املاکی به نامشه پس فرقی نداره این دوحالت.ولی اگه بحث این باشه که کسی تو زندگی زحمت میکشه و دلش به یه مهریه الکی خوش باشه و همسرش هیچی به نامش نزنه به این خاطر اجحاف تو حق خانومه!که نهایتا اگه مشکلی پیش بیاد و بخواد طلاق بگیره سرش بی کلاه میمونه از عمری که واسه زندگیش گداشته پس چیزی حداقل به نامش باشه بهتره.ولی اینکه هم مهر باشه هم چیزی به اسم خانوم باشه مسلما بهتره

متاسفانه همین سیاست ندارم دیگه یه بار با شوخی بهش گفتم سه دنگ از خونه رو بزن به اسم من فردا معلوم ن ...

برای اینکه سفتو سخت نمیگیری جدی بگو بریم بزن بنامم نگران ایندمم، بگو همین فردا نه که خنده

خیلی جدی

بعدشم چرا اون خجالت نمیکشه رابطه میخاد! ینی چی خجالت میکشم حقته رو مردا نمیشه حساب باز کرد

اون دیگه خیلی ساده بوده همچین میگیرن

نه عزیزم اگه مرد بخواد طلاق بده فقط میشه گرفت .زن درخواست طلاق بده نمیتونه مهریه بخواد.ازونطرف شوهره راصی نمیشد طلاقش بده اینم مهرشو بخشید تا بیاد طلاق بده

نه عزیزم اگه مرد بخواد طلاق بده فقط میشه گرفت .زن درخواست طلاق بده نمیتونه مهریه بخواد.ازونطرف شوهره ...

زن هروقت بخاد میتونه مهربشو بگیره

همکار خالم مهریشو تو خونه شوهرش داره میگیره