2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روانشناسی خوندم ولی هنوز مونده روانشناس بشم،،توصیه م به تو اینه که واسه این تصمیم مهم زندگیت نیا تو نی نی سایت چون اینجا هر کسی ممکنه خودش روانشناس جا بزنه با همسرت برو پیش یه روانشناس خوب یه زوج درمانگر که بتونه کمکتون کنه شاید زندگیت نجات دادی انشالله که مشکلت حل میشه عزیزم

چرا

شوهرم آدم نیست

تو این ایام عید نرفته پیش ننش هار شده

بحثمون شد گفت تو رو بخاطر بچه نگه داشتم

گفتم نگه ندار میرم دادخواست میدم دیگه گفت برو بده و...

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️
من روانشناسی خوندم ولی هنوز مونده روانشناس بشم،،توصیه م به تو اینه که واسه این تصمیم مهم زندگیت نیا ...

فعلا احتیاج دارم با کسی حرف بزنم

فعلا احتیاج دارم با کسی حرف بزنم

روانشناس بهترین گزینست چون خاله زنکی و بدون مهارت باهات حرف نمیزنه ولی اینایی که تو نی نی سایت هستن شاید بهت دلداری بدن ولی هر کدوم یه چیزی میگن و از درون خودشون به تو نگاه میکنن ولی یه روانشناس بی طرف و به صورت تخصصی مشکلت میبینه و روش کار میکنه

شوهرم آدم نیست تو این ایام عید نرفته پیش ننش هار شده بحثمون شد گفت تو رو بخاطر بچه نگه داشتم گفتم ...

منم شوهرم همیشه عصبانی میشه حرف طلاق هم پیش میاد اما دوباره باهم خوب میشیم.تو عصبانیت همه چی میگن مردا.زود تصمیم نگیر بخاطربچت زندگی کن باهاش

منم شوهرم همیشه عصبانی میشه حرف طلاق هم پیش میاد اما دوباره باهم خوب میشیم.تو عصبانیت همه چی میگن مر ...

خیلی ضعیفه .خدا مادرش لعنت کنه هر چی میکشم از اون عفریته هست

دیگه هیچی مثل قبل نمیشه

مادر شوهره دیگه.کاریش نمیشه کرد اما منم شوهرم خیلی عصبیه قرص اعصاب مصرف میکنه ک بتونه اخلاقشو کنترل کنه تا یه حدودی تاثیر داشته.گاهی دعوا میکنیم در حدی ک میگم الانه ک دیگه منو میکشه یکی دو روز ناراحتم بعد یادم میره.زندگیتو خراب نکن.صد در صد شوهرت اخلاقای خوبی هم داره.با یه اخلاقایی هم باید ساخت.

مادر شوهره دیگه.کاریش نمیشه کرد اما منم شوهرم خیلی عصبیه قرص اعصاب مصرف میکنه ک بتونه اخلاقشو کنترل ...

اینقد توهین و تحقیر شنیدم ازش بازم تحمل کردم.دیگه واقعا بریدم.دوستشم دارما ولی اخلاقاش داره نابودم میکنه