2777
2789
اینقد توهین و تحقیر شنیدم ازش بازم تحمل کردم.دیگه واقعا بریدم.دوستشم دارما ولی اخلاقاش داره نابودم م ...

والا منم بحاطر اخلاقا همسرم خیلی اذیت شدم حتی پوستم سفید بود مثل برف از بس حرص خوردم  الان سبزه شدم.بخاطر بچم تحمل میکنم.

والا منم بحاطر اخلاقا همسرم خیلی اذیت شدم حتی پوستم سفید بود مثل برف از بس حرص خوردم  الان سبزه ...

منم مجبور شدم باهاش آشتی کردم.آتش زیر خاکستر

منم خیلی مریضیا گرفتم از بس حرص خوردم

تنگی نفس سرفه و...نمیدونم جواب خدارو میتونن بدن اینا

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مجبور شدم باهاش آشتی کردم.آتش زیر خاکستر منم خیلی مریضیا گرفتم از بس حرص خوردم تنگی نفس سرفه و ...

خداروشکر  ک آشتی کردی.سیاست رفتار با شوهر تو نت خیلی نوشته بخون شاید بدردت بخوره.میگه زنی ک بداخلاقیه شوهرشو تجمل کنه عذاب قبر نداره.من دلم ب این خوشه😂

خداروشکر  ک آشتی کردی.سیاست رفتار با شوهر تو نت خیلی نوشته بخون شاید بدردت بخوره.میگه زنی ک بدا ...

واقعا عذاب قبر نداره....چه خوووب خخخ

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️