۲۴ وکسن ۴ ماهگی زدیم از اون روز دیگه سینمو نمیگیره فقط خابش اومدنی وتو خاب میخوره پی پیشم سبز رنگه دست میندازه به گوشاشو همش گریه ونق میزه چیکارکنم تورو خدا کمک کنید
عین پسر من نگران نباش زود ببرش دکتر احتمالا قرص نکسیوم مینویسه براش پسر منم اینجوری بود الان ۱۱ ماهش ...
قرص نکسیوم جواب داد؟من پودرش رو از خارج میگرفتیم جواب میداد. دکتر نینیم گفته قرصش اثرش خیلی کمه و بعید میدونم جواب بده. دارم میمیرم از غصه. مرزا بسته هست و داروی نینیم تموم شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قبل از دارو دادن وزنش کمتر از حد نرمال بود. دارو خارجی رو که دادم غذا و شیر خوب خورد و وزنش نرمال شد. الان داروش تموم شده و باز شیر و غذا نمیخوره.فقط تو خواب شیر میخوره. به این راحتیا هم نمیتونم بخوابونمش
[QUOTE=132749006]قبل از دارو دادن وزنش کمتر از حد نرمال بود. دارو خارجی رو که دادم غذا و شیر خوب خورد و وزنش نرمال بعضی هام میگن علائم دندون در اوردن نمیدونم بنظرتون چند روز طول میکشه یه دندون در بیاد