2777
2789
عنوان

مامانا بیاید لطفا بچم شیر نمیخوره اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 39 پست
عین پسر من نگران نباش زود ببرش دکتر احتمالا قرص نکسیوم مینویسه براش پسر منم اینجوری بود الان ۱۱ ماهش ...

قرص نکسیوم جواب داد؟من پودرش رو از خارج می‌گرفتیم جواب میداد. دکتر نینیم گفته قرصش اثرش خیلی کمه و بعید می‌دونم جواب بده. دارم میمیرم از غصه. مرزا بسته هست و داروی نینیم تموم شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عهلاعمش رو میگی برا پسر من فقط تو خواب شیر میخورد تو بیداریم شیر خوردنش کمتر از دو دقیقه بودیعنی من ...

قرص نکسیوم جواب داد؟دکتر نینیم میگه اثرش خیلی کمتر از پودرشه. قرصه خارجیه؟

وزنش خوبه دیگه نگران نباش

قبل از دارو دادن وزنش کمتر از حد نرمال بود. دارو خارجی رو که دادم غذا و شیر خوب خورد و وزنش نرمال شد. الان داروش تموم شده و باز شیر و غذا نمیخوره.فقط تو خواب شیر میخوره. به این راحتیا هم نمیتونم بخوابونمش

اره دس میزنه گریه میکنه

حتما گوششه امتحان کن خوب میشه،یجاییم شنیدم رنگ سبز مدفوع یا سرما خوردگیه یا عفونت که شاید به گوششم مربوط باشه سرچ کن تو نت ،

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼

[QUOTE=132749006]قبل از دارو دادن وزنش کمتر از حد نرمال بود. دارو خارجی رو که دادم غذا و شیر خوب خورد و وزنش نرمال بعضی هام میگن علائم دندون در اوردن نمیدونم بنظرتون چند روز طول میکشه یه دندون در بیاد

💕دراین دنیا اگرغم هست؛ صبوری کن خدایی هست🌱⭐️🌈