2777
2789

۲۴ وکسن ۴ ماهگی زدیم از اون روز دیگه سینمو نمیگیره فقط خابش اومدنی وتو خاب میخوره پی پیشم سبز رنگه دست میندازه به گوشاشو همش گریه ونق میزه چیکارکنم تورو خدا کمک کنید

💕دراین دنیا اگرغم هست؛ صبوری کن خدایی هست🌱⭐️🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفلاکس داره احتمالا

دقيقا.چرا انقد بچه ها رفلاكس ميگيرن جديدا؟؟

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

وای پسر من یهو دیگه سینه نگرفت در مورد رنگ پی پی فقط رنگ سفید و اگه تو پی پی رگه های خون باشه نگران کنندس

نه اینکه حرف نباشه هست خیلی هم هست اما دل شکسته ها خوب می دانند غم که به استخوان برسد میشود سکوت...

عزیز جان دخترتون بنظرم الرژی داره دلش دردمیکنه مشکل ازشیرتونه  هرچی که تشکیل شده از شیرگاوه نخورید ببینید چطورمیشه مدفوع سبز فقط فقط نشانه حساسیته و دل درد احتمالا یبوست هم بگیره

عین پسر من نگران نباش زود ببرش دکتر احتمالا قرص نکسیوم مینویسه براش پسر منم اینجوری بود الان ۱۱ ماهشه خداروشکر خوب شد الان میگم کاش شیر کمتر بخوره بجاش غذا بخوره 

عین پسر من نگران نباش زود ببرش دکتر احتمالا قرص نکسیوم مینویسه براش پسر منم اینجوری بود الان ۱۱ ماهش ...

براچیش قرص دادن؟

💕دراین دنیا اگرغم هست؛ صبوری کن خدایی هست🌱⭐️🌈
 دقيقا.چرا انقد بچه ها رفلاكس ميگيرن جديدا؟؟

نمیدونم. من یکی که دارم خون گریه میکنم. نینیم ۹ماهشه نه غذا میخوره نه شیر. یه دارو خارجی از خارج می‌گرفتیم تا اون رو بهش میدادم عالی بود هم شیر میخورد هم غذا، داروش تموم شده و مرزا بسته . دارم میمیرم. باید بخوابه و شیر بخوره. وزنش بالا رفته به این راحتیا نمیتونم با بغل و تکون دادن بخوابونمش مخصوصا که خوابش هم کم شده و دوست داره بازیگوشی کنه

این ذکررو 

بنویس گردن طفل تعویذ کن گلم 

شهد الله انه لا اله الا هو والملائکه والوالعلم قائما بالقسط لا اله الا هوالعزیز الحکیم  

ان الدین عند الله الاسلام   برحمتک یا الرحم الراحمین 

چیکارش کنم اینطوری نبود از فردای روزی که واکسن زدیم اینطوری شده

عهلاعمش رو میگی برا پسر من فقط تو خواب شیر میخورد تو بیداریم شیر خوردنش کمتر از دو دقیقه بودیعنی من اگه دوساعت یا سه ساعتم شیر نمیدادم این فقط دو دقیقه میخورد درحالی که دکتر گفت باید کمتر از ده دقیقه نباشه بعدم پسر من وزن گیریشم یهو کم شد چون میخوابید من فک میکردم سیره نگو این رفلکس داشته برا ما نکسیوم داد دکتر هر ۱۲ ساعت یک سوم قرص رو با اب سیب میدادم اها پسر من گلوشم صدا میداد مثل کسی که اب غرغره کنه