2777
2789
عنوان

مامانا بیاید لطفا بچم شیر نمیخوره اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 39 پست
[QUOTE=132749006]قبل از دارو دادن وزنش کمتر از حد نرمال بود. دارو خارجی رو که دادم غذا و شیر خوب خور ...

اگر بد دندون باشه یه چند هفته ای اذیت می‌کنه. ولی اینکه تو خواب شیر میخوره بخاطر دندون نیست. یا گوشش درد می‌کنه و نمیتونه تو بیداری شیر بخوره یا رفلاکسش اذیت میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بد دندون باشه یه چند هفته ای اذیت می‌کنه. ولی اینکه تو خواب شیر میخوره بخاطر دندون نیست. یا گوشش ...

لالا میاره رانتیدینم میدم بهش تصلا اینطوره نبود دو روزه اینطوری شده

💕دراین دنیا اگرغم هست؛ صبوری کن خدایی هست🌱⭐️🌈
نمیدونم. من یکی که دارم خون گریه میکنم. نینیم ۹ماهشه نه غذا میخوره نه شیر. یه دارو خارجی از خارج می‌ ...

عزيزم اسم دارو اش رو ميگي؟؟انشاالله ك خوب بشه زود.من زانتاك ميدم ب دخترم

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
عزيزم اسم دارو اش رو ميگي؟؟انشاالله ك خوب بشه زود.من زانتاك ميدم ب دخترم

پودر نکسیوم ۱۰. مدل ایرانی این پودر اصلا به درد نمیخوره. من امتحان کردم. دکتر نینیم میگه قرص خارجی نکسیوم هست که باید قسمت کنی و مثلا نصفیش رو تو آب حل کنی و بدی بچه ولی بازم اثربخشی مثل پودر نیست. قرص رو من امتحان نکردم. ولی پودرش واقعا عالیه، با مصرف ۲روز از این رو به اون رو شد بچه. اصلا معجزه میکنه

دختر منم اینطوری بود گاهی خوب میشد گاهی نه ولی از 7ماهگی دیگه فقط تو خواب شیرمیخورد یه سال و دو سه ماهش، شد خوب شد. جالبه هیچ دکتری مشکلشو نفهمید. دقیقا از چیه رفلاکس گرفتن بچه ها؟ میشه رعایت کرد که نگیرن یا متلا مادر تو بارداری قرص معده شو بخوره متل پنتو پرازول اینا باعث میشه بچه نگیره؟ چون من خودم رفلاکس دارم