2777
2789
عنوان

با وسایل درگذشتگانتون چه کردید؟؟

5091 بازدید | 107 پست

سلام وقتتون بخیر

انشالله که عزیز از دست نداده باشید

ولی دوستانی که داغ عزیز دیدن، با وسایل و لباسهاش چه کردید؟؟

یسریشو یادگاری برداشتیم هر کی خواس هرچی... کسی از وراث هرچی خواس برداشت لازم داشت. و بخش عمده ایش خیرات شدش(لباس، ظرف و...). 

گاهی نمی شود که نمی شود گاهی نخواسته قرعه به نام تو می شود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمت کنه همه عزیزان از دست رفترو

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
خدا رحمت کنه همه عزیزان از دست رفترو

آمین...خیلی خوبه یاد اموات باشیم همیشه

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

مثلا لباس نوئی که گرون هم خریده و یه بار هم نپوشیده؟؟؟؟

به من میگن همه رو یادگاری نگهدار

ولی کلی لباسه

به چه کارم میاد؟؟

چند تکه از لباسهای روزمره اش رو برداشتم ولی بقیه چی؟؟

گرون هم هستن

من فقط از مادرم خدابیامرز یه گلدون سفالی و با برچست اخر  غلسخانه رو نگه داشتم از پدرمم یه بیل ...

روحشون شااد

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
متاسفم این تاپیک ..یاداور روزای بدم شدد...ولی ما لباسایی ک واقعا تمیز بود و حتی تن نخورده بود و دادی ...

ببخشید

ولی الان من تو شرایط روحی افتضاحیم و نیاز به همفکری دارم

مثلا لباس نوئی که گرون هم خریده و یه بار هم نپوشیده؟؟؟؟ به من میگن همه رو یادگاری نگهدار ولی کلی ل ...

میشه بگین چ کسی رو از دست دادیین؟

مثلا لباس نوئی که گرون هم خریده و یه بار هم نپوشیده؟؟؟؟ به من میگن همه رو یادگاری نگهدار ولی کلی ل ...

من نطرم اینه چون خودمون تجربش داشتیم

لباس اصلا نگه ندار

فقط یادگاری ماندگار همین