2777
2789
عنوان

با وسایل درگذشتگانتون چه کردید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5091 بازدید | 107 پست
دلم میخواد همه رو نگه دارم ولی از یه طرف با خودم فکر میکنم موندن این همه لباس نو تو کمد چه کمکی به ...

عجله نکن بذار بمونه بعد از سالش ردش کن بره که بقیه هم فکر بد نکنن وسایلایی هم که دوستشون داری رو یادگاری نگه دار 

خدا رحمتش کنه 

اگه ناراحت نمیشی بگو چطور فوت شد؟؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
روحشون شاد خیلی نامردی کردن😔کم پیش میاد کسی که درد نکشیده بتونه درک کنه من خودم چند تکه از وسا ...

بهشون نشون بدین دیگه خودشون تصمیم بگیرن اگرم نخواستن ک خیرات کنن بنظرم لباس یا وسیله یکی دوتا کافیه ب عنوان یادگاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم مرحوم شده، و در واقع خونه خودمه، بیشتر لباسهاش مد نظرمه

وای عزیزم روحش شاد 😔😔😔

،،

دوتا کفش داشت بچه خواهرم 3تومنی دادمیش ب پسرجوونیی ک مستمنده

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
۴ ماهه پدرم فوت شدن اکثر وسایلش همونجوری تو کمده دلمون نمیاد کاریش کنیم  حتی رد دستش یه لک توی ...

خدا رحمتش کنه دلم براتون گرفت😢😢😢

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

لباسای خاصی ک خیلی استفاده میکرد رو نگه داشتیم

خونگی نه. مثلا چادر نماز.پالتو اینا

با البوم عکسش

همش تو ی ساک کوچیک جا شد..

ی صلوات واسه سلامتی کادر درمان و بابای من میفرستید؟❤🥀❤
خانوم محترم کاملا شما رو درک میکنم و تسلیت میگم من ۱۱ سال پیش پدر مادرم فوت کردن و خب باید دوران سخ ...

سپاسگزارم

خدا پدر و مادرتون رو بیامرزه

درسته و میدونم به این زودی زندگی رو روال نمیفته ولی من دارم تلاش میکنم طبق خواسته های شوهرم پیش برم 

دروغه اگه بگم حالم خوبه! حداقل روزی چند بار یادش اشکم رو درمیاره

ولی زندگیم رو تعطیل نکردم 

از یه طرف درگیر اسباب کشی هم خواهم شد و نمیخوام تو اون وضعیت که به اندازه کافی به هم ریخته هستم ، قضیه بخشش وسایل همسرم هم مزید بر علت بشه

واسه من ۶۳ روز شده خودم میگم وقتشه دیگه

بله درسته...اگه دوست دارین جواب بدین علت فوتشون چی بود؟چن سالشون بود؟فرزند هم دارین

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...