2777
2789
عنوان

شوهر جدیدا بد رفتار میکنه

492 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها من یک خانواده بسیار ساده و خاکی دارم بشدت دست دلباز ک بقول شوهرم تاحالا بهش بی حرمتی نکردن ...اما خانواده شوهرم بجز برادرش اون چه بلا بود ب سرم اوردن و من جواب ندادم فقط فاصلمو دور کردم ...

اما همسرم ...خاهرزاده هام میان فقطططط ی جواب سلام بهشون میده و دیگ یک کلمه باهاشون حرف نمیزنه (۲۳سالشونه حدودا و هر دو سه ماه میان دو سه شب میمونن))بعد جدیدا داره حرص میده اون روز خالم صورتک ترسناک گذاشت اومد تو حال یهو شوهرم چشمم خورد ب خالم ترسید گفت وااا این کارا چیه ...

بعد دوباره خاهرزاده هام اومدن گفت مواظب فرش و قلیون باشید 

دوباره امشب داداشم بهش تارف کرد ک توروخدا شب بیابریم پشت بوم تخته بازی کنیم داداشم از شوهرم بزرگتره خیلی باادبه ...شوهرم گفت ن نمیتونم اذیتم داداشم گفت بالش میارم تشک میارم راحت باشی شوارم گفت نبابا نمیشه باید تو خونه باشم نمیتونم بیام ک ی لحن بدی بود ک زن داداشمم گفت از لحن شوهرت بدم اومد...جدیدا داره اینجوری میکنه خیلی حرص میخورم 

ادمی نیستم تلافیشو سر ننه عفریتش دربیارم روم نمبشه بخدا

اصلا قبول نداره کارش اشتباهه میگه من عادی ام 

بانوی کورد ❤️

🩷

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵ تا صلوات بفرستی........................................................................وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🩷

اها اینم بگم من تا حالا چندبار باهاش رفتم مسافرت خونه اقوامش اما اون نیومد...ی شب رفتیم خونه رفیقش با اینک مریض بودم موندم چون شوهرم گفت دوس دارم اونوقت امشب هرچی اصرار کردم بمونیم خونه خاهرم ....همه زنداداشا و ابجیام بودن ...مردا و دومادا ام میخاستن برن طبقه بالا نیومد ک نیومد هرچی اصرار کردم ....گفتم من این همه موندم توام بخاطر من ی شب بمون جاتو تو اتاق جدا میندازم ....راضی نشد 

بانوی کورد ❤️

چرا خواهرزاده هات میان خونه ی شما خونه ی خودتی یاعقدی

خونه خودمم ...چرا میان؟؟؟خب خونه خالشونه گلم .باهم میان تقرببا دو سه ماه دوشب پیشم میمونن خوش میگذره

بانوی کورد ❤️

[QUOTE=393404702]بعضی شخصیتا همینجورن دیگه کاریش 

ینی شما کاری نمیکنید همسری کنارتون باشه ک بی احترامی های زیر پوستی بکنه ؟من نمیزارم الانم ادبش کردم

بانوی کورد ❤️

خانوادش گاهی میان خونتون؟؟

عزیزم اره ...اونا اصلا دعوت نمیکننن .فامیلا من دائم دعوت میکنن ...و فقط خاهرزادا اام چون مجردن میان پبشم اونم ک گفتم چجوری میان

بانوی کورد ❤️

خونه خودمم ...چرا میان؟؟؟خب خونه خالشونه گلم .باهم میان تقرببا دو سه ماه دوشب پیشم میمونن خوش میگذره

بله میدونم خونه یخالشونه ولی اینجور که مشخصه شوهرخالشون راضی نیست و بهش خوش نمیگذره 😄 دیگه چیکارکنه 

معلومه که از اومدن اونا خوشحال نیست 

منم تنهایی رو ترجیح میدم 

همسرتونو درک میکنم 

واای سه شب خدایاا 

ماشالله خانواده خیلی هم خاکی نیستن 

سنشون انقد هست که دیگه شب جایی نمونن 

مرتب بیان دوسه شب هم بمونن خب حتما همسرتون راحت نیست

قلیون هم که میکشن... 

منم اگر اطرافیان ماسک بزارن به احتمال زیاد همسرم میگه این چه کاریه؟

سخت نگیر 

فکر نکن داره عوض میشه 

ببین از چی ناراحت شده 

اونو حل کن

عزیزم اره ...اونا اصلا دعوت نمیکننن .فامیلا من دائم دعوت میکنن ...و فقط خاهرزادا اام چون مجردن میان ...

معمولا مردا دوس دارن خاک پای خانواده هاشون باشی😄

آخرشم خانواده زن رو نمی‌خان

البته من دقیفا از رابطه شما و شرایطت ون اطلاع ندارم که بخام قضاوت کنم

بله میدونم خونه یخالشونه ولی اینجور که مشخصه شوهرخالشون راضی نیست و بهش خوش نمیگذره 😄 دیگه چیکارکنه ...

خب خوش نگذره مگ خانواده و دوستای همسرم میان خونه من بهم خوش میگذره ؟؟؟ادم باید گاهی کوتاه بیاد ...انقدر ک اشناهای همسرم میان فامیلا من نمیان ...

در ضمن بهترا شمام مهمان نواز تر باشی ینی نمیتونی ۳ شب از خاهرزادت پذیرایی کنی ....و اینکه من گفتم دو سه شب در دو سه ماه ....نگفتم هفته ای سه شب ...

بانوی کورد ❤️